Πρωτοχρονιάτικες ευχές από το Δήμαρχο Αιγιάλειας στο “Παναγιωτοπουλέικο”

Tις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου με τους συμπολίτες της Αιγιάλειας στο παλιό αρχοντικό “Παναγιωτοπουλέικο” στο Αίγιο.

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας υποδέχτηκε τους πολίτες και αντάλλαξε  εγκάρδιες ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Προηγουμένως ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Καλογερόπουλος με στελέχη της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια επίσημη Δοξολογία επί τη εισόδω εις το νέο έτος, στην οποία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.

Ο κ. Ιερώνυμος μεταξύ άλλων ανέφερε:  «Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ειρηνική, με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, ώστε να μας έχει όλους ενωμένους, όχι μόνο στην πατρίδα μας αλλά και μέσα στην Εκκλησία για να επιτελούμε το χρέος που έχει αναλάβει ο καθένας από τη μεριά του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στο εκκλησίασμα και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ευχόμενος μια καλή και δημιουργική χρονιά τονίζοντας ότι ” Όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι και απλώνοντας το χέρι ο ένας στον άλλον, μπορούμε να δημιουργήσουμε για την κοινωνία μας, για την πόλη μας, για τα παιδιά μας”.

Μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας ο κ. Καλογερόπουλος υποδέχτηκε τους πολίτες στο αρχοντικό Παναγιωτοπούλων στο Αίγιο, ευχόμενος Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη και δημιουργία.