Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση από τον Φ.Ο.Σελιανιτίκων

Ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, για ένατη χρονιά την προγραμματισμένη του Πρωτομαγιάτικη Γιορτή την παραμονή της πρωτομαγιάς το βράδυ Κυριακή 30 Απριλίου 2017, στις 8.30΄μ.μ., στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου στα Σελιανίτικα. με μια υπέροχη μουσική βραδιά που ο κόσμος διασκέδασε μέχρι αργά, αφού χόρεψε πρώτα το χορευτικό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων.

=Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός πίτας με πολλές συμμετοχές, που ανέδειξε πρώτη την πίτα της κας Κ. Ασπρούκου και έπειτα μοιράστηκαν οι πίτες δωρεάν στον κόσμο, που είναι και ο σκοπός του διαγωνισμού αυτού.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός πρωτομαγιάτικου στεφανιού με πολλές συμμετοχές. Πρώτο αναδείχθηκε το στεφάνι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σελιανιτίκων. Έτσι δεν έλλειψε και φέτος το μαγιάτικο αυτό ντεκόρ που αποτελεί έθιμο και το μόνο στόχο του διαγωνισμού.

Παραβρέθηκαν ο βοηθός Δημάρχου, υπεύθυνος για Θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ν. Θανασούλιας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ευ. Γεωργόπουλος, η πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Γ. Σταυροπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Λόγγου κ. Χ. Σερβές, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβύθου, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοδάφνης και πολύς κόσμος.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν, όσους ενίσχυσαν την εκδήλωση, το χορευτικό Σελιανιτίκων και το δάσκαλό του κ Δ. Μασαούτη, τον ιερέα & το εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του προαυλίου της εκκλησίας, τους χορηγούς του: ανθοπωλείο Α. Μαστροκωστόπουλος, οπωροπωλείο Α. Δημητρόπουλος, χαρτικά Χρ. Γαλιάτσου, αρτοποιεία Α. Κανελλόπουλος, αφοι Μαραγκόπουλοι, τα κρεοπωλεία του κ. Γ. Κυριαζόπουλου και Β. Δρούκα, το καφενείο του κ. Χ. Ευσταθίου, τον οινοπαραγωγό Θ. Χριστόπουλο, το οπωροπωλείο του κ. Καρκατσέλου, το κατάστημα της κας Τ. Γκραικιώτη, τους ψήστες κ. Α. Παλασόπουλο, Π Νιγιάννη και Β. Τσενάι και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση.

Εύχεται σε όλους Καλό Μήνα.