Προσκυνηματική τριήμερη εκδρομή στα Κύθηρα

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Φανερωμένης, διοργανώνει τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα Κύθηρα την άλλη μέρα απο του Αγίου Πνεύματος, 22 έως 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επισκευθούμε τα εξής μέρη:

Σπάρτη και την ίερά Μονή τεσσαράκοντα Μαρτύρων, Γύθειο, Νεάπολη όπου και η πρώτη διανυκτέρευση, κύθηρα, προσκύνημα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, το ονομαστό μοναστήρι της Αγίας Μονής, Αγία Πελαγία, γραφικό Μυλοπόταμο με τον περίφημο καταρράκτη της Νεράιδας ή φόνισσας κ.α.

Η τιμή κατά άτομο ανέρχεται στο ποσό των 135 ευρώ, όπου περιλαμβάνονται: διόδια, φόροι, ασφάλεια αστικής– επαγγελματικής ευθύνης, πολυτελές πούλμαν, ξενοδοχεία 3*** , εισητήρια πλοίων και ξεναγό.

Όσον αφορά τα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πάντες ώς εξής: οι έχοντες εμβολιαστοί και τις δυο δόσεις μπορούν μόνο με την απαιτούμενη βεβαίωση και τίποτα περαιτέρω να συμετάσχουν.

Οι υπόλοιποι ασθενήσαντες και μή και οι έχοντες μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου εξασφαλίσει, ένα 24ωρο πριν την αναχώρησει θα πρέπει να έχουν κάνει serf test το οποίο και θα δηλώσουν πριν ή κατά την αναχώρηση, στο τουριστικό γραφείο του Mattheos tours.

Παρακαλείσθε όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνοντε έως και τις 15 του μηνός στα παρακάτω τηλ. π. Αθανάσιος 6945947680 και κ. Βασίλειος Κορομπίλης 6974070977. Πρόγραμμα αναλυτικό μπορείτε να προμηθευτείτε απο τον Ιερό Ναό. Γραφείο τουριστικό Mattheos tours.