Προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ιερός Ναός Φανερωμένης Αιγίου θα πραγματοποιήσει με το ταξιδιωτικό Γραφείο  MATTHEOS TOURS , 7ήμερη οδική εκδρομή από 14 έως 20 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την Βασιλεύουσα με τα Ιστορικά Μνημεία και αξιοθέατα της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

-“Ο Ιερός Ναός Φανερωμένης Αιγίου θα πραγματοποιήσει με το ταξιδιωτικό Γραφείο  MATTHEOS TOURS , 7ήμερη οδική εκδρομή από 14 έως 20 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και ευλογία που θα έχουμε μαζί μας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ.

Θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την επιβλητική Εκκλησία της Μεγάλης του Θεού Σοφίας, την Ιστορική Μονή Βλαχερνών, την περίφημη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαρουκλί) με τους τάφους των Πατριαρχών, τα Πριγκη-πόνησσα με αποβίβαση στη Χάλκη όπου και η περίφημη Θεολογική Σχολή, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Αιγυπτιακή αγορά καθώς και την πασίγνωστη σκεπαστή αγορά με ελεύθερο χρόνο, καθώς και άλλες περιοχές που αναφέρονται στο αναλυτικό Πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το Ναό μας.

Η τιμή κατ’ άτομο είναι 380 € και περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωϊνό σε 2κλινα-3 τρίκλινα δωμάτια στην Κωνσταντινούπολη καθώς στην Κομοτηνή και Ξάνθη. (Η χρήση 1κλινου δωματίου έχει έξτρα χρέωση).
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις .
  • Ελληνόφωνος ξεναγός
  • 4 Δείπνα στην Κωσταντινούπολη.
  • Χάρτες -έντυπα.
  • Κρουαζέρα στα Πριγκηπόνησσα.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  15 ΕΤΙΑΣ   ( ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) 

 Δήλωση συμμετοχής έως 29 Μαῒου

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  Ιερεύς Αθανάσιος Λιακόπουλος 6945 947 680

                                   κ.  Βασίλειος Κορομπίλης  6974 070 977