Προβολή Drive in και συγκέντρωση τροφίμων στο Παλιό Λιμάνι Αιγίου

H  Αντιδημαρχία Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, διοργανώνουν υπαίθρια κινηματογραφική προβολή Drive in, την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Παλιό Λιμάνι Αιγίου.

Στο πλαίσιο της προβολής θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας με σκοπό να μη στερηθεί κανένας συνάνθρωπός μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, αγαθά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. Πρόκειται για συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας. Η συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνεται από τις 20:30 έως και τις 22:00.

Πληροφορίες Ταινίας

ΣΑΝ  ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ:  ΩΡΑ  ΜΗΔΕΝ  ΗΠΑ, 1971 (DRIVE  IN)

Ο Κοβάλσκι, ένας μεσήλικας οδηγός αγώνων, αναλαμβάνει να παραδώσει μια λευκή Dodge Challenger στο Φρίσκο της Καλιφόρνιας. Προτού καλά-καλά ξεκινήσει από το Ντένβερ, βάζει ένα σχεδόν ανέφικτο στοίχημα πως θα ολοκληρώσει την παράδοση εντός 15 ωρών. Έχοντας για συντροφιά έναν εξ’ αποστάσεως συνοδοιπόρο, τον τυφλό ραδιοφωνικό παραγωγό Super Soul, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα πολυάριθμα περιπολικά που τον παίρνουν στο κατόπι.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Κ. Σαράφιαν

Πρωταγωνιστούν: Μπάρι Νιούμαν, Ντιν Τζάγκερ, Κλίβον Λιτλ, Σάρλοτ Ράμπλινγκ

Διάρκεια: 99 λεπτά