Παναιγιάλειος: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (1η ΙΟΥΛΙΟΥ) ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου η Γενική Συνέλευση των μελών του Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου (Ερασιτέχνης), η οποία εξελίχθηκε σε έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, που περιείχε κρίσεις, επικρίσεις αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις για το μέλλον τού συλλόγου.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΠΓΣ Δημήτρης Μπαλαφούτης, που προέβη σε έναν σύντομο διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ., που εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης όρισαν την Εφορευτική Επιτροπή, την οποία θα αποτελούν οι Κώστας Τηλιγάδης, Θανάσης Σταθακόπουλος και Δημήτρης Ντερντές, που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Παναιγιάλειο Γυμναστικό Σύλλογο, με τις εκλογές να ορίζονται, κατόπιν σχετικής πρότασης τού προεδρείου, για την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, επικοινωνώντας με το μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής Δημήτρη Ντερντέ (6947 371974).

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ.