Πουλήθηκε ο Παναιγιάλειος

Το deal στον Παναιγιάλειο έγινε, όμως δεν γνωστοποιήθηκε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη.

Η πολυαναμενόμενη συμφωνία του Αντώνη Ρέλλα με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή οριστικοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, την Τετάρτη (06/07) το απόγευμα. Ο μεγαλομέτοχος έκανε το τελευταίο ραντεβού στην Αθήνα, οι δύο πλευρές, όπως έγινε γνωστό από τον πρώτο, έδωσαν τα χέρια και Αθηναίος επιχειρηματίας πήρε στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Το όνομά του, ωστόσο, δεν έγινε γνωστό…

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο νέος ιδιοκτήτης είναι Αθηναίος και δεν έχει δραστηριοποιηθεί ξανά στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όπως έχει διαρρεύσει, έχει καλό όνομα στον χώρο του και φερεγγυότητα. Γιατί δεν ανακοινώθηκε το όνομά του; Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα παρουσιαστεί την προσεχή εβδομάδα στο Αίγιο (θα βρίσκεται εκτός Αθηνών τις προσεχείς ημέρες) προφανώς σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρέλλα. Ο τελευταίος δεν κράτησε μετοχές, αλλά θα μείνει στη διοίκηση, άγνωστο σε ποιο πόστο.

Το πλάνο του, σύμφωνα με όσα έχει διαρρεύσει στο περιβάλλον του, είναι έτοιμο και λογικά με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώς θα αλλάξει και το τεχνικό τιμ. Λογικά, πάντως, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει.

http://www.footballleaguenews.gr