Πορεία μαθητών του 1ου Λυκείου στο Δημαρχείο Αιγιαλείας για την αποκατάσταση της οδού Κλεισούρας

Πορεία πραγματοποίησαν σύσσωμοι οι μαθητές του 1ου Λυκείου Αιγίου σήμερα στις 11.30 το πρωί, συνοδευόμενοι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, το διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς τους, προκειμένου να ζητήσουν από το Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο να προβεί στην άμεση αποκατάσταση της οδού Κλεισούρας, όπου στεγάζεται το σχολείο τους.

Παρότι έχει δοθεί στη δημοσιότητα ενημερωτική απάντηση ότι οι εργασίες βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής ήταν άμεσα, οι μαθητές θέλησαν να δώσουν οι ίδιοι στο δήμαρχο γραπτώς το αίτημά τους και να συνομιλήσουν μαζί του.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιπροέδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Γιώργου Ντίνου, άκουσαν με προσοχή τους μαθητές του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ανδρέα Μαρκορά, το διευθυντή κ. Ηλία Ανδρέου και τους εκπαιδευτικούς και ανέφεραν ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλόστρωσης οι οποίες μέσα σε 15 ημέρες θα ολοκληρωθούν και θα ασφαλτοστρωθεί το σημείο μέχρι στο σχολείο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο 15μελές του σχολείου και σε όλους τους μαθητές, που αγωνίζονται και πέτυχαν να υλοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα που θα μείνει παρακαταθήκη για τους επόμενες μαθητές και όχι μόνο. Μπράβο στα παιδιά!

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Φωτό: ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ