Πιο σύγχρονο το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Ο Δήμος Αιγιαλείας και το Ν.Π.Δ.Δ. με μια σειρά συντονισμένων ενεργειών και δράσεων προχώρησαν σε μια ουσιαστική αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου,με την τοποθέτηση των νέων δημοσιογραφικών θεωρείων και του φωτεινού πίνακα.
Τα νέα θεωρεία πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και εξασφαλίζουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις με ενσύρματη γραμμή inernet αλλά και με την τοποθέτηση θερμοπομπών και air condition σε κάθε μπουθ.
Σημειωτέον ότι έχει ήδη γίνει και η τοποθέτηση του ηλεκτρονικού πίνακα χρονομέτρησης αποτελεσμάτων που μπήκε ήδη σε λειτουργία.
Με τις δύο αυτές παρεμβάσεις το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ,αποκτά μια νέα οπτική ταυτότητα και εικόνα εφάμιλλη  σύγχρονων σταδίων αλλά και αντάξιατης μεγάλης ιστορίας του.
Οι παραπάνω επεμβάσεις που ήταν δέσμευση του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου, χρηματοδοτήθηκαν και υλοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου από το Ν.Π.Δ.Δ. δια του προέδρου του Περικλή Παπαγιαννακόπουλου που δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του και στον τομέα του αθλητισμού.

Στο μέλλον προβλέπονται και νέες παρεμβάσεις προκειμένου το Δημοτικό μας Στάδιο να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των δημοτών μας