Περιοδεία Νεκτάριου Φαρμάκη στην αγορά του Αιγίου

Επίσκεψη στην αγορά του Αιγίου πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 15-9-2023 το πρωί ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες στο κέντρο του Αιγίου, τονίζοντας ότι η ψήφος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι σημαντική, αφού θα κρίνει την πορεία της Δυτικής Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια.

«Θα συνεχιστεί η ευθύγραμμη ανοδική πορεία που καταγράφει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια ή θα ρισκάρουμε ένα πισωγύρισμα; Θα πάμε μπροστά ή θα κινδυνεύσουμε να χάσουμε όσα κερδίσαμε τα τελευταία 4 χρόνια;» ανέφερε μεταξύ άλλων, συζητώντας με πολίτες.

Ο κ. Φαρμάκης τόνισε ότι η συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες θα είναι πολύ σημαντική, καθώς η αδιαφορία και η μη συμμετοχή βολεύει πάντα εκείνους που δεν θέλουν την κοινωνία στο πλευρό τους. «Εμείς, με την κοινωνία ξεκινήσαμε και με την κοινωνία συνεχίζουμε. Την κοινωνία θέλουμε στο πλευρό μας και σας θέλουμε όλους στις κάλπες…» ανέφερε χαρακτηριστικά.