Πατριαρχέας σε Σκανδάμη: ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΝΙ

Αγαπητέ Μαρίνο, Προφανώς έχεις ακούσει για το ταλέντο του μάγου Χουντίνι, να αποκρύπτει την πραγματική εικόνα και την αλήθεια αποσπώντας την προσοχή του θεατή του και στρέφοντάς την σε μια πλαστή εικόνα  δημιουργώντας μια οφθαλμαπάτη.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι για την αποκατάσταση της αλήθειας να επανέλθω και να σου θυμίσω την πραγματική διάσταση  των γεγονότων μιας εποχής που οι επιλογές όσων εξ υμών διετελέσατε σε κυβερνητικές θέσεις πλήγωσε θανάσιμα το ΠΑΣΟΚ.

Α) Δεν υπήρξε ποτέ Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με συμμετοχή Γ. Παπανδρέου. Υπήρξε μεταβατική Κυβέρνηση Παπαδήμου από 11/11/2011, αφού «παραιτήθηκε»   η Κυβέρνηση Παπανδρέου έως 16/05/2012, όπου εκλήθησαν να συμμετάσχουν όλα τα κόμματα (αρνήθηκε η Αριστερά), με μοναδικό σκοπό την μη διακοπή διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε και διενέργεια νέων εκλογών. Δεν προκύπτει από πουθενά δεξιός ο Παπανδρέου.

Β) Η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση Σαμαρά (2012-2015) είναι δεδομένη, όπως δεδομένο είναι ότι ουδέποτε υπονόησα ότι είσαι εσύ δεξιός ή ο Βενιζέλος στην γραπτή απάντηση μου προς εσένα, απλά αναφέρθηκα στην συμμετοχή σου σε μία συγκυβέρνηση με ΝΔ. Συγκυβέρνηση που μεγάλο τμήμα των μελών του ΠΑΣΟΚ, συμπεριλαμβανομένης και της Κατερίνας Σολωμού, δεν συμφωνούσαν και επιθυμούσαν μόνο στην στήριξη δια της ψήφου στην Βουλή και μόνο σε θέματα που ήταν αναγκαία για την σωτηρία της Πατρίδας.

Κάποιοι όμως περάσατε πολύ εύκολα αυτό το όριο και συμμετείχατε στην κυβέρνηση.

Η  θέση όποιων διαφώνησαν με την συμμετοχή στην κυβέρνηση αυτή  απεδείχθη σωστή γιατί η συμμετοχή σας καταδίκασε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ που στις εκλογές του 2015 έλαβε μόλις 4%.

Γ) Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξελέγη γραμματέας Κ.Ε το 2013 στο συνέδριο και με τον όρο που έγινε αποδεκτός ότι όσοι συμμετείχαν στην κατανομή θέσεων με το σύστημα που είχατε νομιμοποιήσει 4-2-1, δεν θα είχαν λόγο στα κομματικά όργανα.

Δ) Η Κατερίνα Σολωμού κατήλθε στις εκλογές του 2015 με το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε τιμητική θέση, για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο. Σε μία εκλογική μάχη που εσύ, ερχόμενος και από θέση εξουσίας και συναισθανόμενος την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν συμμετείχες.

Ε) Συγχέεις τεχνηέντως τις εκλογές ενός επιστημονικού οργάνου, με τις πολιτικές. Η παράταξη με την οποία κατήλθα είναι ανεξάρτητη συνεργασία ιατρών, κυρίως Ελευθέρων Επαγγελματιών, όπου συμμετείχαμε πλειάδα ιατρών προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ. Εξελέγησαν επτά μέλη εκ των οποίων τρία προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ένα εξ αυτών κατήλθε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αχαΐας.

Αυτά για τη μαγική , ψεύτικη εικόνα που παρουσίασες και την αποκατάσταση της αλήθειας.

Όλα όσα έγραψες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις επόμενες δηλώσεις σου, επιτιθέμενος στην συνυποψήφια σου στις εθνικές εκλογές Κατερίνα Σολωμού, χρησιμοποιώντας τρίτα και συγγενικά της πρόσωπα είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και ανήθικο.

Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και καλό φθινόπωρο και να διατελείς πάντα εν ευθυμία…