Παραδόθηκε εξοπλισμός Πρώτων Βοηθειών στο Δήμο Αιγιαλείας

Δωρεάν εξοπλισμός Πρώτων Βοηθειών παραδόθηκε την Πέμπτη 27/7, στον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο από την φαρμακοβιομηχανία Bennett παρόντων της Αντιδημάρχου Πρόνοιας κας Διαμάντως Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη και του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Καραΐσκου.

Ο  Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία για τη συνεργασία και την προσφορά της, η οποία έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Λαμβανομένων υπόψη των δύσκολων συνθηκών που περνάει η τοπική μας κοινωνία και κυρίως μέσα από τα ζητήματα που γεννιόνται από τα ακραία φυσικά φαινόμενα η προσφορά έχει ιδιαίτερη αξία»

Η κα Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη αφού ευχαρίστησε την εταιρεία που αποδέχθηκε το αίτημά του Δήμου, αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, δηλώνοντας ότι: «Η Αντιδημαρχία Πρόνοιας σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αιγιαλείας θα διαθέσει τον εξοπλισμό στα αγροτικά ιατρεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουμε τους συνάνθρωπούς μας όχι μόνο τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο καύσωνα, αλλά και το χειμώνα με τα χιόνια, που πολλές φορές χρειάζονται βοήθεια οι συνάνθρωποί μας, μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο. Με το υλικό που βρίσκεται μέσα στα kit θα μπορούνε να παρέχουνε οι άνθρωποι της περιοχής τις πρώτες βοήθειες, αν δεν υπάρχει γιατρός».

Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραΐσκος  πρόσθεσε ότι: «Η στρατηγική της δημοτικής αρχής είναι να γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε σ΄αυτή μας την προσπάθεια».

«Η φαρμακοβιομηχανία Bennett στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής πολιτικής της ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου Αιγιάλειας μέσω της αντιδημάρχου για τη παροχή ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού για απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Αιγιαλείας. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και πάντα θα είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια» δήλωσε από πλευράς του ο Δ/ντης Δυτικής Ελλάδας της φαρμακοβιομηχανίας Bennett κ. Βασίλης Σαρακίνης.