Παραδόθηκαν σε ΕΚΑΜΕ Αιγίου και «Χαμόγελο του Παιδιού» τα έσοδα από τις πωλήσεις στο «Πασχαλινό παζάρι για καλό σκοπό»

 – Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Μικροί και μεγάλοι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αρραγές μέτωπο συνεργασίας και αλληλεγγύης!»

Με την παράδοση των χρημάτων που προήλθαν από την πώληση των χειροποίητων δημιουργιών μαθητών και μαθητριών 15 σχολείων της Αιγιάλειας ολοκληρώθηκε σήμερα (και τυπικά) το  «Πασχαλινό παζάρι για καλό σκοπό», μία πρωτοβουλία – πράξη αγάπης η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της πόλης υπό την αιγίδα του δήμου και διοργανώθηκε από την αντιδημαρχία Πρόνοιας, τις Δημοτικές Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Εξ αρχής είχε αποφασιστεί τα έσοδα να διατεθούν υπέρ του ΕΚΑΜΕ Αιγίου και του οργανισμού «Χαμόγελο του παιδιού», οι εκπρόσωποι των οποίων (κ. Γιώργος Γκιώνης και κ. Κωνσταντίνος Μικρόπουλος αντίστοιχα) βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο για να παραλάβουν τα χρήματα από τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, παρουσία της αντιδημάρχου κ. Διαμάντως Βασιλακοπούλου και των προέδρων των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Ελευθεριώτη και κ. Επαμεινώνδα Δούλου.

Ο κ. Καλογερόπουλος εξέφρασε για ακόμα μία φορά την πεποίθησή του ότι αυτή η γιορτή προσφοράς και δημιουργικότητας θα γίνει θεσμός στο Αίγιο. «Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διαρκεί στο μέλλον περισσότερες ημέρες, έτσι ώστε τα παιδιά να συμμετάσχουν ακόμα πιο ενεργά, μοιράζοντας απλόχερα την αγάπη τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αιγιαλείας, που ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις όλων, που επισήμαναν ότι το «Πασχαλινό παζάρι για καλό σκοπό» θα αποτελέσει μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους, καθώς μέσω της συγκεκριμένης δραστηριότητας «συναντήθηκαν» μαθητές, μαθήτριες, δάσκαλοι και γονείς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία, καταφέρνοντας να έχουν ένα κοινό μέτωπο συνεργασίας και αλληλεγγύης.