Παπαβασιλοπούλου: ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ…

Ψηφίσαμε και βγάλαμε τον πρωθυπουργό μας, τι κι αν κόντεψε να μας πάρει, να μας σηκώσει και να μας πάει απέναντι Στερεά Ελλάδα το μπουρίνι της Κυριακής !

Αν  δεχθούμε ό,τι  ισχύει  για τους γάμους  που λαμβάνουν χώρα  υπό βροχήν,  καλοστέριωτη θα ‘ναι η νέα κυβέρνηση και χίλια καλά θ’ ακολουθήσουν… αν δεν το δούμε έτσι  και το εκλάβουμε  ως οιωνό,  κομματάκι  δύσκολη προβλέπεται η τετραετία !

Της ΑΓΓΕΛΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Από τη στήλη “Χρονογράφημα” στην εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”

Εγώ  Πυθία δεν είμαι για να δώσω χρησμό … Η  μόνη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω  είναι, πως για όσους ασχοληθούν ενεργά με τις Δημοτικές Εκλογές, προβλέπεται ένα μακρύ και θερμό καλοκαίρι ! Οι υπόλοιποι , όπως τα ξέρετε ! Μπανάκια , εξόδους και ταξιδάκια ανάλογα με τα οικονομικά σας ! Μη ξανοίγεστε πολύ όμως γιατί ουδείς γνωρίζει τι θ’ ακολουθήσει !

Πάντως, βρε παιδιά, με το ‘να  και τ’ άλλο, τον φάγαμε τον Ιούνη κι οδεύουμε στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού! Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται, πως ο χρόνος τρέχει σε Φόρμουλα 1! Κάτι που αυτός είναι πιλότος Σουμάχερ, κάτι που ο καιρός νομίζει πως έχουμε φθινόπωρο, να δείτε θα φτάσουμε στον  Σεπτέμβρη και καλοκαίρι με τα όλα του, δεν θα ‘χουμε καταλάβει.

Σας άγχωσα … 

Καλά να πάθετε αφού με διαβάζετε !

Όμως επειδή εγώ για το καλό σας ενδιαφέρομαι, τακτοποιήστε εγκαίρως πάσης φύσεως υποχρεώσεις και μετά πάρτε ρεπό!

Αξίζετε ξεκούραση και καλοπέραση κι έρωτες και ταξίδια !

 Κι αν, το τελευταίο, η τσέπη σας δεν  τ’ αντέχει, εκεί που χουν φθάσει τ’ ακτοπλοϊκά  και η διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, υπάρχει  τρόπος  για να περάσετε καλά … αρκεί λίγη ανεμελιά και καλή παρέα !

  Επιμεληθείτε ό,τι  εκκρεμεί, πάρτε μια βαθιά ανάσα, πείτε: « Πάει κι αυτό!» …και βάλτε πλώρη για μικρά καθημερινά ταξίδια του νου και των αισθήσεων! Μην περιμένετε τις ημέρες άδειας για ν’ αποφορτιστείτε! Κάντε το με …δόσεις ! Θα διαρκέσει πιο πολύ και το όφελος θα διπλασιαστεί !

Ας βάλουμε φρένο στον χρόνο κι ας απολαύσουμε κάθε στιγμή ! Ένα dolce far niente την ημέρα αρκεί !