Παν-γυμνασιακή συνάντηση μαθητών-μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείου Αιγίου σήμερα στα Ψηλαλώνια

VERMOUT PARTYΠΑΝ-ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΙΓΙΟΥ 1940-1990

ΣΑΒΒΑΤΟ 1-9-2018 ΣΤΙΣ 7.15′ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ.

-“Το βράδυ του Σαββάτου, πρωτομηνιά του Σεπτέμβρη, στα Ψηλαλώνια της καρδιάς μας, οι νέοι του ΄40, του ΄50, του ΄60, του ΄70 (αν στριμωχτούμε χωράνε και οι του ‘ 80+) θα μαζευτούμε κι ό,τι προκύψει. Τόπο στα νιάτα!” ήταν η λιτή αλλά πολύ συγκινητική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”.

Σε ανακοίνωσή της η Παν-Γυμνασιακή Επιτροπή Συγκέντρωσης αναφέρει:

-“Εκτός από τους σκοπούς και κύριους στόχους που πρέπει να κυριαρχήσουν στη συνάντηση και που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ανάρτηση μας η εκδήλωση θα ασχοληθεί και με επί μέρους θεματικές ενότητες δευτερευόντως σημαντικές.

-Σε δύο μεγάλες γιγαντοοθόνες θα προβάλλονται φωτογραφίες και βίντεο από μαθητές και καθηγητές με ευθύνη του Βασίλη Μανουηλίδη.
Παραθέτουμε σήμερα τον γενικό σχεδιασμό του προγράμματος της εκδήλωσης του Σαββάτου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19.00 -1930 Προσέλευση στο χώρο των υψηλών αλωνίων.

19.30 – 21.00 θα ακουστούν τραγούδια από τον DJ Νάκη Μαυρουδή που θα σηματοδοτούν την εποχή ενώ παράλληλα θα σχηματιστούν πηγαδάκια με συζητήσεις – γνωριμίες με μαθητές και καθηγητές και λίγο αργότερα ο καθένας θα καθίσει έγκαιρα με την παρέα που θα επιλέξει στον αύλειο χώρο του Πύργου.

21.00 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ από την υπεύθυνη της τήρησης του προγράμματος που θα είναι η δημοσιογράφος Πέπη Σπηλιωτοπούλου. Σε διαφορετικά χρονικά σημεία θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς κάποιοι από τους αρχαιότερους καθηγητές που το επιθυμούν.

21.15 – 22.15 Ξεκινάει το μουσικό πρόγραμμα με τον Γιάννη Καραμάνο και την κιθάρα του.

22.15 – 22.45 ο μουσικός Αντρέας Τασόπουλος με την Αιγιώτικη κομπανία αλλά και το συμμαθητή μας τον γνωστό επιχειρηματία – τραγουδιστή Αργύρη Κούκα θα μας “ταξιδέψουν” στις προηγούμενες δεκαετίες.

22.45 – 23.30/ 2400 τραγούδια από την Αιγιώτικη Κομπανία.

Γι αυτούς που θα “αντέξουν” η εκδήλωση θα συνεχιστεί με το DJ Νάκη Μαυρουδή και με ελεύθερο πρόγραμμα.

-Στα ηχητικά και στα φωτιστικά θα είναι ο Σπύρος Ρηγόπουλος.

-Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Κώστας Κλάγκος”

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ