ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Χωρίς Ρέλλα – Καζβιρόπουλο η σημερινή προπόνηση

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την πρωτοπόρο Λαμία, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ρέλλας και Καζβιρόπουλος (έχουν πυρετό), οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, δεν υπολογίζονται στα πλάνα τού Δημήτρη Σπανού για την αυριανή αναμέτρηση.

Αύριο το πρωί (11π.μ.) οι «μελανόλευκοι» θα γευματίσουν στο εστιατόριο της ομάδας, στα Σελιανίτικα, και στη 1μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Το αυριανό ματς θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. (θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη διαδικτυακή πλατφόρμα «afa.stream») και θα το διευθύνει ο Νίκος Πουλημάς (Σύνδεσμος Κέρκυρας), με βοηθούς του τους Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνανίας) και Σπύρο Χουλιάρα (Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος διαιτητής τής αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Κακρίδης από τον Σύνδεσμο Κορίνθου.