ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στη Ροδιά η σημερινή προπόνηση

Στο γήπεδο της Ροδιάς διεξήχθη η σημερινή προπόνηση των παικτών του Παναιγιαλείου. Είχε διάρκεια 80 λεπτά, με τον Πέτρο Δημητρίου και τον γυμναστή του Μιχάλη Κοντογιάννη στα πρώτα 40 λεπτά να ρίχνουν το βάρος στην αγωνιστική τακτική των, ενώ στη συνέχεια οι μελανόλευκοι χωρίστηκαν σε 2 ομάδες παίζοντας οικογενειακό διπλό με τον Δημητρίου να δοκιμάζει διάφορα σχήματα για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας έδωσε το παρών στη προπόνηση, ακολουθώντας μόνο το πρώτο στάδιο (δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους στο διπλό), ενώ αντίθετα συνέχισαν την θεραπεία τους οι Δοξάκης και Τσουρής.  Αύριο το πρωί οι «μελανόλευκοι» θα προπονηθούν και πάλι στο γήπεδο της Ροδιάς.

Ήρθε η “μπλέ” κάρτα των Αγιούποφ – Τσάινα

Στην διάθεση του Πέτρου Δημητρίου για το παιχνίδι με την Βέροια είναι ο Τιμούρ Αγιούποφ και Τίμοθυ Τσάινα καθώς ήρθε η μπλέ κάρτα και των δύο ποδοσφαιριστών.

Με την Κ-19  θα αγωνιστούν αύριο 3 παίκτες.

Στην διάθεση του Χρήστου Παρασκευόπουλου για το αυριανό παιχνίδι με την Σπάρτη θα είναι οι Κόκκορης, Σακελλαρόπουλος, Καρακίτσος  και Τεμπερεκίδης ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.