ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σήμερα το βράδυ συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου του Αιγύπτιου επιχειρηματία

Σημαντικές εξελίξεις «τρέχουν» από τις αρχές της εβδομάδας στην ιστορική ομάδα του Αιγίου, τον Παναιγιάλειο.

Ο Αιγιώτης νομικός, Δημήτρης Ανδριόπουλος σύστησε στη διοίκηση του Παναιγιαλείου το γνωστό 53χρονο Αιγύπτιο κατασκευαστή Μοχαμέντ Μορσεντί ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, επισκέφθηκε τη Δευτέρα, αρχικά το Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Θανάση Παναγόπουλο συνοδεύομενος από τον Αιγιώτη νομικό σύμβουλο και εκπρόσωπό του Δημήτρη Ανδριόπουλο, τον Sidky Hassan και την προσωπική του βοηθό Μελίνα Μπιλίρη, εκφράζοντας το ενδιαφέρόν του για ν΄ αναλάβει τον Παναιγάλειο.

Κατόπιν μετέβη στα γραφεία της ομάδας όπου μίλησε με διοικητικούς παράγοντες του Π.Γ.Σ. και αργότερα βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, όπου ο Μοχαμέντ Μορσεντί ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας βρέθηκε στα Καλάβρυτα όπου συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας κ.κ. Αμβρόσιο.

Ο “ΤΥΠΟΣ” επικοινώνησε με τον Αντώνη Ρέλλα, ο οποίος ανέφερε πως όλα φαίνουν καλώς και ότι η μεταβίβαση του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου  στον Μοχαμέντ Μορσεντί έχει ολοκληρωθεί. Απομένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες για  την ανάληψη της Αιγιώτικης ομάδας από τη νέα διοικητική αρχή.

Στη νέα διοίκηση θα συμμετέχουν όλα τα πρόσωπα της τ. Διοίκησης της ΠΑΕ.

Το πλάνο της νέας διοίκησης θα αναφερθεί απόψε Τετάρτη 19 Αυγούστου  σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του Αιγύπτιου επιχειρηματία Μοχαμέντ Μορσεντί, ο Αιγιώτης δικηγόρος Δημήτρης Ανδριόπουλος στα τοπικά Μ.Μ.Ε., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 8.30 μ.μ.