ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Παρουσιάστηκε το ρόστερ και η επίσημη εμφάνιση σε μια εκδήλωση “γεμάτη” λάμψη!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ «ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φέτος η λαμπερή εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας του Παναιγιαλείου, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στoν περιβάλλοντα χώρο τού ξενοδοχείου «Σήμαντρον», το οποίο ανήκει στον Όμιλο «P.T. Hotelia», τον μεγάλο υποστηρικτή τής φετινής προσπάθειας της ομάδας μας. Παρόντες ήταν όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι σχετίζονται με τον «μελανόλευκο» σύλλογο, από τον πρόεδρο Αντώνη Ρέλλα, τα μέλη τής διοίκησης ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, τα στελέχη και το προσωπικό τής ΠΑΕ, τους εκπροσώπους των παλαιμάχων, τους χορηγούς και τους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων μέχρι φυσικά τους αγνούς φιλάθλους, που με τη δική τους παρουσία έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εορταστική βραδιά.

Η παρουσίαση της τεχνικής ηγεσίας και των 28 ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας καθώς επίσης και των προπονητών, συνεργατών και νεαρών που στελεχώνουν τις Ομάδες Παίδων (Κ15) και Νέων (Κ19) συνοδεύτηκε από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ παρουσιάστηκε και η νέα εντυπωσιακή φανέλα τής γνωστής ισπανικής εταιρίας «Luanvi», η οποία ντύνει φέτος την ομάδα, προσδίδοντάς της ένα διαφορετικό και ξεχωριστό στυλ (τις εμφανίσεις επιμελήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου Μάρκος Μυλωνάς, ο οποίος ήταν χθες παρών).

 

Οι… εκπλήξεις

Η χθεσινή εκδήλωση «έκρυβε» και τρεις εκπλήξεις. Η πρώτη ήταν μία φανέλα με το όνομα «Χλόη» που δόθηκε στη Γενική Διευθύντρια του «P.T. Hotelia» Χλόη Αλεξοπούλου για τη συνεργασία του συγκεκριμένου Ομίλου με την ομάδα (αντίστοιχη φανέλα παρέλαβε η κ. Αλεξοπούλου και για τον απόντα Παντελή Ταρνατόρο, πρόεδρο του Ομίλου). Η δεύτερη ήταν μία τούρτα για τον Αρναρέλλη, ο οποίος χθες έκλεισε τα 26 του χρόνια και η τρίτη έκπληξη ήταν η φανέλα με το νούμερο 90 (λόγω της συμπλήρωσης 90 χρόνων του Παναιγιαλείου) που δόθηκε στον αντιπρόεδρο Νίκο Κυριαζόπουλο, για τη μεγάλη του προσφορά ως «συμπαίκτης» του Αντώνη Ρέλλα στα διοικητικά, με τον ίδιο να τονίζει στο σύντομο χαιρετισμό του πως αισθάνεται ότι «φέτος η ομάδα θα μας εκπλήξει ευχάριστα».

 

Το πιο δυνατό χειροκρότημα στους αξέχαστους Β. Κατσίβελο και Τ. Ζωγράφο

Το πιο δυνατό, όμως, χειροκρότημα απέσπασαν δύο «στρατιώτες» της ομάδας οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας… Ο λόγος για τον πρώην γενικό αρχηγό της Ομάδας Νέων Βασίλη Κατσίβελο και τον πρώην φροντιστή Τάκη Ζωγράφο, οι οποίοι είναι σίγουρο πως μας παρακολουθούν από ψηλά και χαίρονται με τις επιτυχίες μας…

Από την πλευρά του ο Νίκος Κουρμπανάς υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, αρχίζουν να «ζεσταίνονται» και επιστρέφουν στο γήπεδο.

Νωρίτερα τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στη «Μαύρη Θύελλα» έδωσαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγιάλειας Δημήτρης Μπούνιας, ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υπολοίπων μελών του ΔΣ της ΠΑΕ (Π. Γούσας, Θαν. Σωτηρόπουλος και Τ. Θεοφανόπουλος), οι οποίοι αναφέρθηκαν στο άριστο κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο ευχόμενοι κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά.

 

Αντ. Ρέλλας: «Ενωμένοι κοιτάζουμε μόνο μπροστά!»

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ομιλία του προέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Πέρα από το ιστορικό υπόβαθρο και τη δυναμική που έχει αναπτύξει αυτή η ομάδα μέσα στα 90 χρόνια ζωής της, πέρα από τις επιτυχίες της οι οποίες δίνουν χαρά στους φιλάθλους μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναιγιάλειος είναι μια υγιής επιχείρηση που αφενός προσφέρει εργασία σε 40 ανθρώπους και αφετέρου καταθέτει στην τοπική αγορά περί τις 500.000 ευρώ ετησίως, που ΄΄μεταφράζονται΄΄ σε ενοίκια, αγορά προϊόντων και διαμονές αντιπάλων αποστολών».

Και κατέληξε ως εξής: «Η εποχή της ανυποληψίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί για τον Παναιγιάλειο, όσο εμείς βρισκόμαστε στο «τιμόνι» του. Όλοι θυμόμαστε πού ήταν πριν από λίγα μόλις χρόνια και πού βρίσκεται σήμερα. Και το κυριότερο, τι προοπτικές έχει. Γι’ αυτό και σας ζητώ να δείξουμε και να αποδείξουμε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει Παναιγιάλειος, τι σημαίνει Αίγιο! Ο καθένας με οτιδήποτε μπορεί ας πλαισιώσει το σύλλογο, έτσι ώστε να κάνουμε πραγματικά πράξη το σύνθημα ΄΄Μία πόλη – μία ομάδα΄΄. Ας συνεχίσουμε ενωμένοι κοιτάζοντας μόνο μπροστά!».

Αν μη τι άλλο, έπειτα και από την χθεσινοβραδινή εκδήλωση φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Παναιγιάλειος αλλάζει σελίδα, πως εισέρχεται σε μια «νέα εποχή». Οι δυσκολίες (και) στον Αθλητισμό μπορεί να είναι τεράστιες και πολλές, όμως εάν όλοι εκείνοι που αποτελούν την «οικογένεια» του Παναιγιαλείου, δηλαδή διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, παραμείνουν ενωμένοι, μπορούν να υπερβούν κάθε εμπόδιο. Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, οφείλουν να κοιτάξουν μόνο μπροστά, στοχεύοντας στο μέλλον. Ένα μέλλον λαμπρό, όπως αρμόζει στην ιστορία και το ένδοξο παρελθόν τού μεγάλου αυτού συλλόγου!