ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μια ευχάριστη βραδιά στο «Τουριστικό»!

Ανάμεσα στη δουλειά και τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις χρειάζονται και στιγμές πιο χαλαρές σε μια επαγγελματική ομάδα, όπως αυτές που έζησε απόψε το ποδοσφαιρικό τμήμα τού Παναιγιαλείου. Πιο συγκεκριμένα, την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την ένταση των προπονήσεων είχαν οι παίκτες μας, οι οποίοι δείπνησαν μαζί με μέλη της διοίκησης και την τεχνική ηγεσία στο παραλιακό κατάστημα «Τουριστικό», ιδιοκτησίας του Νίκου Φράγκου, ο οποίος είναι εκ των χορηγών τής ομάδας.

Σε μία υπέροχη βραδιά τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και μέλη τής ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη γεύτηκαν τις υπέροχες γεύσεις τής κουζίνας του «Τουριστικού», με τη συζήτηση να περιστρέφεται σε (τι άλλο;) καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα.

Από τη στιγμή που τα ωράρια παραμένουν αυστηρώς… αθλητικά, η βραδιά δεν κράτησε πολύ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, άλλωστε, πρέπει αύριο το μεσημέρι να βρεθούν στο δημοτικό στάδιο Αιγίου για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του επικείμενου εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα.

Άπαντες αποχώρησαν χαμογελαστοί, με τους «μελανόλευκους» διοικούντες να ευχαριστούν τον Αιγιώτη επιχειρηματία για αυτήν του την κίνηση και εκείνος με τη σειρά του να εύχεται στη «Μαύρη Θύελλα» μόνο επιτυχίες τη φετινή χρονιά!