ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μέσω live streaming ο αγώνας με τη Λαμία!

Αύριο, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να απολαύσουν μέσω live streaming έναν ακόμα αγώνα τής αγαπημένης μας ομάδας.

Αυτή τη φορά ο Παναιγιάλειος υποδέχεται στις 3μ.μ. στο Αίγιο την πρωτοπόρο Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος “Stoiximan.gr Football League”.

Υπενθυμίζεται πως η «μελανόλευκη» διοίκηση έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ομάδας αλλά και ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη, όλοι εσείς που αγαπάτε τον Παναιγιάλειο αλλά για κάποιους λόγους δεν θα μπορείτε να βρεθείτε στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε live τον αγώνα τής ομάδας μας, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV σας!

Ο τρόπος είναι απλός: Μπαίνετε στο site του συλλόγου (http://www.panaigialeios1927.gr) και κάνετε «κλικ» στην εφαρμογή «Πώς να δείτε live streaming». Από κει και πέρα θα ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να εξασφαλίσετε το ηλεκτρονικό σας «εισιτήριο» για να δείτε ζωντανά το νέο αγώνα τού Παναιγιαλείου.