ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Επιστροφή στις νίκες αύριο (3μ.μ.) με Αχαρναϊκό

Με στόχο τη δεύτερη φετινή του νίκη ο Παναιγιάλειος υποδέχεται αύριο στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Αχαρναϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Οι «μελανόλευκοι» πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο δημοτικό στάδιο την τελευταία τους προπόνηση, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό 4 νίκες και μόλις μία ήττα.

Στην ομαδικότητα και τις αλληλοκαλύψεις των αυριανών αντιπάλων μας στάθηκε για ακόμα μια φορά σήμερα ο Λεωνίδας Βόκολος, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές μας πειθαρχία, σοβαρότητα και… μυαλό, στοιχεία που, όπως επισήμανε, είναι ικανά να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο παρά η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μάλιστα, αμέσως μετά την προπόνηση, ο 46χρονος τεχνικός, θέλοντας να ακολουθήσει την πετυχημένη «συνταγή» με το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, δεν ανακοίνωσε την 20άδα, κάτι που θα κάνει αύριο, δύο ώρες πριν από τη σέντρα, σε μια προφανή του κίνηση να έχει όλους τους παίκτες του… ετοιμοπόλεμους.

Αύριο το πρωί και συγκεκριμένα στις 11π.μ. τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν στο «μελανόλευκο» εστιατόριο (στα Σελιανίτικα) και στη 1μ.μ. έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.