ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Από τον «παράδεισο» (1-2) στην «κόλαση» (4-2) και ήττα στις Σέρρες

Σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Παναιγιάλειος γνώρισε σήμερα την ήττα στο δημοτικό στάδιο Σερρών από τον Πανσερραϊκό με το «αγγλικό σκορ» 4-2, παρ’ όλο που στο μεγαλύτερο μέρος τής αναμέτρησης είχε τον έλεγχο, όμως κάποιες στιγμές ολιγωρίας των ποδοσφαιριστών μας έφεραν τα πάνω – κάτω και δυστυχώς την ολική ανατροπή υπέρ των γηπεδούχων…

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια… γλυκόπικρη «γεύση» στους «μελανόλευκους», που γνώρισαν την τρίτη τους φετινή ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια. Πικρή, λόγω του τρόπου που αυτή ήρθε, αλλά και γλυκιά, διότι έδειξε πως η ομάδα αδικείται από την βαθμολογική της θέση, καθώς σε γενικές γραμμές έχει αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος και οι συνεργάτες του.

serres3Οι παίκτες του Παναιγιαλείου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Κι ενώ το πρώτο 20λεπτο «κύλησε» χωρίς φάσεις, στο 22΄ εντελώς από το… πουθενά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται έπειτα από σέντρα σουτ του Κάκκο και αφού η μπάλα βρήκε και στον Βλάχο.

Το σχετικά γρήγορο γκολ δεν πτόησε τους «μελανόλευκους» οι οποίοι δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν να αντιδράσουν με τον Κρητικό να εκμεταλλεύεται ωραία πάσα του Σανδραβέλη από τα δεξιά και με γυριστό σουτ να φέρνει το ματς στα ίσα.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα της επανάληψης και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Κρητικός (και πάλι) πετυχαίνει ένα από τα πιο εύκολα τέρματα στην καριέρα του, εκμεταλλευόμενος ολέθριο λάθος τού τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η «μελανόλευκη» χαρά ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, αφού έξι λεπτά αργότερα έρχεται η απάντηση των γηπεδούχων με τον Τσιμίκα (έπειτα από τακουνάκι τού Κανούλα) να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου και να ισοφαρίζει σε 2-2. Και σαν μην έφτανε αυτό, στο 73΄ ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, με σουτ τού Κανούλα μέσα από την περιοχή.

Το τρίτο γκολ, όπως ήταν φυσικό», «έκοψε τα πόδια» των παικτών μας και μοιραία στο 78΄ ήρθε και το τέταρτο γκολ των «λιονταριών», αυτή τη φορά από τον Βοσκόπουλο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, με τον Στρέζο απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας προς την εστία του…

Τα τελευταία 15 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) κύλησαν με τους γηπεδούχους να κάνουν πλέον σωστή διαχείριση του σκορ και τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου να προσπαθούν να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους… έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι τελικά που δεν κατέστη εφικτό (σημ.: στο 80΄ ο Ξόμπλιος πέτυχε γκολ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ).

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκα, Βοσκόπουλος, Στέβιτς, Κάκκο (61΄ Κανούλας), Τσιμίκας, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Ρούτσης (61΄ Λάντο), Μαφουτά, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο (84΄ Μωυσίδης), Ρότας, Μπούζας (74΄ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κατίδης, Σκαρτσίλας (61΄ Μπουρλάκης), Κρητικός, Τσιλιγκίρης.