ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Έγινε σήμερα το βράδυ η παρουσίαση του νέου ρόστερ

Έγινε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα “Μαργαρίτα” του ξενοδοχείου “Τέλης”, η παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας του Παναιγιαλείου και η νέα εμφάνιση της ομάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός της διοίκησης της ομάδας, ο δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και πλήθος φιλάθλων του Π.Γ.Σ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παναγόπουλος αφού ευχήθηκε για την καλή πορεία της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο, αναφέρθηκε σε εργασίες υποδομής που θα γίνουν στο γήπεδο. Τόνισε την ανάγκη επέκτασης και καλυτέρευσης του δημοσιογραφικού κουβούκλιου και υποσχέθηκε την κατασκευή στεγάστρου εντός διετίας.

Ακολούθησε η παρουσίαση της εμφάνισης και των ομάδων του Παναιγιαλείου. Παίκτες και παράγοντες με τη σειρά τους ευχήθηκαν για την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας και ζήτησαν την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της πόλης.

Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ρέλλας ο οποίος αναφέρθηκε στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον Αιγύπτιο επιχειρηματία κ. Μοχάμεντ Μορσέντι, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέλλας θα καταφέρει ότι δεν κατάφεραν μέχρι τώρα, δηλαδή να δούμε όλοι τον Παναιγιάλειο στη Super League.