Πανέτοιμοι οι «μελανόλευκοι» για το αυριανό παιχνίδι

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό (3μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και αρκετές ασκήσεις τακτικής, με τον Λεωνίδα Βόκολο να επισημαίνει στους παίκτες του τις «παγίδες» που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση, κόντρα σε μια ομάδα που αποτελεί την έκπληξη (μέχρι στιγμής) του πρωταθλήματος, αφού έχει πετύχει το απόλυτο (τρία στα τρία) και «φιγουράρει» στην κορυφή τού βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, ο 46χρονος τεχνικός ζήτησε από τους «μελανόλευκους» να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο διαιτητικό σφύριγμα, τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά πως «τέτοιου είδους παιχνίδια κερδίζονται μόνο με μυαλό και ψυχή».

Αμέσως μετά την προπόνηση, κι ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν την 20άδα για το παιχνίδι, ο κ. Βόκολος τούς ενημέρωσε πως αύριο, δύο ώρες πριν από τη σέντρα θα ανακοινώσει τους «18», σε μια προφανή του κίνηση να τους έχει όλους… ετοιμοπόλεμους.

Αύριο το πρωί και συγκεκριμένα στις 11π.μ. τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν στο «μελανόλευκο» εστιατόριο (στα Σελιανίτικα) και στη 1μ.μ. έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.