Παλμός και αισιοδοξία στην ομιλία του υποψήφιου βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία Ανδρέα Τσώκου

Μηνύματα αισιοδοξίας, συσπείρωσης και νίκης έδωσαν οι πολίτες της Κάτω Αχαγιάς στην μεγάλη συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία, Ανδρέα Τσώκου. Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν το παρόν.

Οι πολίτες της Κάτω Αχαγιάς δήλωσαν το παρόν, με ενθουσιώδη ανταπόκριση, στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τα Πεύκα», το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί, ο Ανδρέας Τσώκος ευχαρίστησε από καρδιάς το πλήθος ανθρώπων της περιοχής, που βρέθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση.

Λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, οι πολίτες συνομίλησαν με τον υποψήφιο βουλευτή, έναν νέο άνθρωπο που επιζητά την ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες.

Ο Ανδρέας Τσώκος ανέπτυξε τις θέσεις του και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Αχαΐα, με κύριες προτεραιότητες την αντιμετώπιση των θεμάτων των αγροτών και την εκτέλεση έργων υποδομής.

«Να μπει η Κάτω Αχαγιά σε τροχιά ανάπτυξης» είναι η βασική θέση του Ανδρέα Τσώκου, με την εκτέλεση του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος που θα δώσει ανάσα στην ευρύτερη περιοχή, με έργα άρδευσης για τη γη της Αχαΐας, με αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. «Πρέπει οι νέοι να βγούμε μπροστά, να κινητοποιηθούμε, να δώσουμε ώθηση στον τόπο μας, να κάνουμε πράξη όσα ονειρευόμαστε. Μαζί θα τα καταφέρουμε, τόνισε ο Ανδρέας Τσώκος.

Διεκδικώ και απαιτώ ένα καλύτερο αύριο, για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Ζητώ την στήριξή σας για να πάμε μαζί τον τόπο μας μπροστά. Σας ζητώ έναν από τους τρεις σταυρούς, αυτήν την Κυριακή!».