ΠΑΕΚ: “Με ασφάλεια και σεβασμό μπορούμε να τονώσουμε την τοπική οικονομία της Αιγιάλειας”

Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ – Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας

Οι ενέργειες Φορέων και Συλλόγων της Αχαϊας μεταξύ άλλων και της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης, με αποκορύφωμα την ευρεία σύσκεψη από τους εκπροσώπους όλων των συνδικαλιστικών κλάδων μας, την προηγούμενη Κυριακή στο Επιμελητήριο Αχαίας, έπιασαν τόπο και η αδικία αντικατέστησε την δικαίωση σε όλες τις προσπάθειές μας που συνεχίζονται αμείωτες για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μας.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου αποδεικνύει ότι μπορεί να δώσει τη λύση και να αποτελέσει μια ασφαλή βαλβίδα οικονομικής και κοινωνικής εκτόνωσης αφού αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη της χώρας, που γύρω του κινούνται εκατοντάδες παραγωγικοί κλάδοι, που ουσιαστικά παραμένουν χωρίς πελάτες και στερούνται τη δυνατότητα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπλέον σημαντική θα είναι και η επαναφορά της ρευστότητας σε χιλιάδες οικογενειακές επιχειρήσεις που το μοναδικό έσοδό τους στηρίζεται στο λιανεμπόριο και το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Το λιανεμπόριο έχει υποστεί αφόρητη οικονομική πίεση και με τον τρόπο που λειτούργησε έως σήμερα έχει επιδείξει σοβαρότητα, τηρώντας απόλυτα κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο καλώντας τους καταναλωτές να στηρίξουν στα ψώνια τους τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αιγιάλειας.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να ήταν και η τελευταία φορά που είχαμε κλειστές επιχειρήσεις. Με ασφάλεια και σεβασμό μπορούμε να δώσουμε ξανά πνοή στις επιχειρήσεις μας και να τονώσουμε την τοπική οικονομία της Αιγιάλειας. Καλή δύναμη και καλές δουλειές σε όλους!!!
Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας