Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών που προκάλεσαν τον θάνατο γυναίκας

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ και χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δύο άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάθεσης, της διακίνησης και της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που προκάλεσαν θάνατο, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, ο πρώτος κατηγορούμενος πώλησε στον δεύτερο κατηγορούμενο ποσότητα ηρωίνης.  Χθες 26-4-2022, στην Πάτρα, ο δεύτερος κατηγορούμενος, βρισκόμενος στο εσωτερικό της οικίας του, διέθεσε ποσότητα ηρωίνης στη γυναίκα, η οποία μετά την χρήση της, απεβίωσε.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δεύτερου κατηγορούμενου, όπου ανευρέθηκε νεκρή η γυναίκα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

• τρία κομμάτια από χαρτί, τα οποία χρησιμεύουν ως καλαμάκι, με υπολείμματα ηρωίνης,
• ένα τμήμα τηλεκάρτας με υπολείμματα ηρωίνης ,
• μία  καρτέλα με ένα ναρκωτικό δισκίο,
• δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και μία χάρτινη συσκευασία με υπολείμματα ηρωίνης.

Ο πρώτος κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σήμερα το μεσημέρι, στην οικία του στην Πάτρα και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα, που ακολούθησε στο εσωτερικό της, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, με ληγμένη άδεια κατοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.