Πάτρα: Συλλήψεις για σωματική βλάβη, ναρκωτικά, κλοπές και οπλοκατοχή

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απλή σωματική βλάβη

Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι πριν προχθές το πρωί στην Πάτρα, σκύλος επιτέθηκε σε ηλικιωμένη ημεδαπή με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά στο πόδι.

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 44χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός), ηλικίας 39 και 34 ετών αντίστοιχα,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 17 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού  κατελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω να αφαιρούν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα από εγκαταλελειμμένο κτίριο στον παλαιό Λιμένα Πατρών.
Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Τελωνείου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους είκοσι δυο εκατοστών.

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή δικύκλου,  που είχε διαπραχθεί στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο δράστης σε χρόνο που δεν έχει ακριβώς προσδιοριστεί αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα 56χρονου ημεδαπού, η οποία βρέθηκε από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και αποδόθηκε στον παθόντα.