Πάτρα – ΔΩΣΕ ΤΟ “ΠΑΡΩΝ” – Συγκέντρωση τροφίμων – Η αγάπη και η αλληλεγγύη κερδίζει πάντα…

Η ΠΥΡΩΣΙΣ ΑΜΚΕ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία)  σε συνεργασία  με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν για 5η χρονιά  τη δράση υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της πόλης μας  με τίτλο: «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26  Απριλίου 2024,  από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου.

Η τοπική κοινωνία δοκιμάζεται καθημερινά σε συνθήκες δύσκολες και απρόβλεπτες. Χίλιες πεντακόσιες καταγεγραμμένες οικογένειες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και η διαβίωση τους υποστηρίζεται από τις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.  Γνωρίζοντας την ευαισθησία που έχουν επιδείξει στο θέμα αυτό έμπρακτα οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της πόλης μας σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, σας προσκαλούμε  να δώσετε άλλη μια φορά το παρών με τη δική σας βοήθεια.  

Σκοπός της δράσης είναι να κινητοποιηθούμε όλοι όσο πιο πολύ μπορούμε, ώστε να συγκεντρώσουμε βοήθεια σε τρόφιμα τα οποία θα προσφερθούν στις δομές της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, για να ανακουφίσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι μέρες του Πάσχα.

Ας παρακινήσουμε όλοι τους ανθρώπους μας, φίλους, συγγενείς, προσωπικό και συνεργάτες. Οι σακουλές τροφίμων θα συγκεντρώνονται στο κιόσκι της διοργάνωσης, στην Πλατεία Γεωργίου, την Παρασκευή 26  Απριλίου 2024,  από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, δεν χρειάζονται πολύ θόρυβος, χρειάζεται και εσύ να συμμετέχεις, να προσφέρεις, και να δώσεις το Παρών.  Δώσε το Παρών γιατί Πάτρα μας χρειάζεται όλους!

 

Με την στήριξη: Radio Taxi Express Patras 450000 

Χορηγός επικοινωνίας: Ομιλος Plus Media