Πάνος Σακελλαρόπουλος: Σάρωσε στις εκλογές της ΔΑΚΕ Εφοριακών Νομών Αχαΐας , Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους της ΔΑΚΕ Εφοριακών των Νομών Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας για την αγάπη και την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, κατατάσσοντας με στην πρώτη θέση για την ανάδειξη του Δ.Σ. της ΔΑΚΕ Εφοριακών.

 Η πρώτη θέση πραγματικά με τιμά, και περισσότερο απ΄ ότι με τίμησε η εκλογή μου δύο φορές ως πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Παράλληλα όμως αυτή η εμπιστοσύνη εμπεριέχει  την συνακόλουθη ευθύνη για επαρκή ανταπόκριση στις προσδοκίες Σας, για την ευόδωση των οποίων θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Έχω την εμπειρία, ξέρω, θέλω και μπορώ.

Προσωπικά αυτά τα τριάντα και πλέον χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά,  ήμουν παρών κάθε μέρα, παντού και στη διάθεση όλων, πέρα από κομματικές προτιμήσεις και παλιές διαχωριστικές γραμμές.

Η πόρτα μου και η καρδιά μου ήταν πάντοτε ανοιχτή για όλους με μοναδικό γνώμονα και πυξίδα την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στα μεγάλα και μικρά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας,  και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας μου.

 Πίστευα και πιστεύω ότι, στον Συνδικαλισμό – όπως και στη ζωή- είμαστε προσωρινοί και σκυταλοδρόμοι.

Πίστευα και πιστεύω ότι, έχουμε την ανάγκη την ενότητα και την κοινή δράση μέσα από τις διαφορές μας και την διαφορετικότητα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προσφέρουμε στο σύνολο και όχι στον εαυτό μας, προτάσσοντας το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.

Οι συνάδελφισσες και οι συνάδελφοι  θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου.

Θα είμαι στο πλευρό τους μέσα από την κοινή διεκδίκηση, την σκληρή δουλειά, την ΑΛΗΘΕΙΑ

Γιατί μόνο τότε πηγαίνει μπροστά η κοινωνία και οι μικρές μας πατρίδες!

Είμαι δίπλα ΣΑΣ, σας θέλω δίπλα ΜΟΥ.

Εξάλλου οι νίκες δεν έρχονται από τις μονάδες αλλά από τις ομάδες!

Από αυτή τη στιγμή αρχίζει το μεγάλο μας ταξίδι.

Καλή μας επιτυχία!!!