Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Mε τους νεαρούς Θρακιώτες που παρουσίασαν στα Φηρά χορούς Ανατ. Ρωμυλίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ !!!!


Γύρισαν την Δευτέρα προς Τρίτη 2/9/2014 τα άτομα της αποστολής του Χορευτικού από την Σαντορίνη, όπου ξεναγήθηκαν στα Φηρά – Φηροστεφάνι – Ημεροβίγλι – Οία – Αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου – Κόκκινη παραλία – Βλυχάδα ( παραδοσιακό γλέντι με όλα τα συγκροτήματα το Σάββατο 30/8 ) – Παραδοσιακό Οινοποιείο κ.λ.π. – ΧΟΡΕΨΑΝ Κυριακή 31/8/2014 στην κεντρική πλατεία στα Φηρά και έκλεψαν πράγματι την παράσταση με το νεαρό της ηλικίας των χορευτών, το διαρκές αβίαστο χαμόγελο, τον δυναμισμό τους, τον συγχρονισμό, την αντοχή τους. Κέρδισαν όχι μόνον το χειροκρότημα Ελλήνων και ξένων τουριστών που παρακολούθησαν την παράσταση, αλλά και τα συγχαρητήρια των αρχηγών και των χορευτών των άλλων συγκροτημάτων που μετείχαν στην εκδήλωση. ( Χαλκιδικής – Λαμίας – Άμφισσας – Μαρτίνου Φθιώτιδος, Μακεδόνων και Ποντίων ). Εντύπωση προκάλεσε στο κοινό και η αναφερθείσα σε 2΄λεπτά παρουσίαση της έντονης δραστηριότητος του Ομίλου επί 36 συναπτά έτη, παρουσίασης που έγινε από τον διευθυντή του Χορευτικού Χρήστο Κιλιά. Οι χοροί που παρουσιάσθηκαν με τρόπο άψογο από κάθε πλευρά, διδάχθηκαν από την Γυμνάστρια Αθηνά Κωνσταντινίδου. Παρούσα στην εκδήλωση και η χορεύτρια Μαίρη Τσάφου, που τα καλοκαίρια εργαζεται στην Σαντορίνη.
ΣΤΟ ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ 5/9/2014
Τρία τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου συνεχίζοντας τις παραστάσεις τους και τον Σεπτέμβριο, θα είναι το βράδυ στις 5/9 την  Παρασκευή στο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Από Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές νέων μαθητευομένων χορευτών, παραδοσιακών χορών. Θα δημιουργηθούν τρία νέα τμηματα από τα οποία το ένα θα είναι ενηλίκων και τα άλλα παιδιών Δημοτικού.  Οι εγγραφές και η ανανέωση εγγραφής παλαιών κάθε βράδυ 7 έως 9, από Δευτέρα έως Παρασκευή, Μελετοπούλων 6 αίθουσα Ι του Ομίλου.