ΑΙΓΙΟ: Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας συμμετέχει στο συλλαλητήριο για την πατρίδα

Το Σωματείο Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας “Ο Άγιος Λεόντιος” συμμετέχει στο συλλαλητήριο για πατρίδα που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μετά από πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου, για να μη δοθεί το όνομα “Μακεδονία” στο κράτος των Σκοπίων.

Το Σωματείο εξέδωσε ψήφισμα και αναφέρει:

  • “Στο Αίγιο σήμερα 12 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 μ.μ. μετά από προηγηθείσα πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου, σε σύσκεψη των φορέων του Δήμου Αιγιάλειας την ίδια ημέρα και ώρα 18:οο στο Κέντρο “Νέοι Ορίζοντες” για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, συνήλθε εκτάτως το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας κα αποφάσισε ομόφωνα όπως:
  • 1.Συμμετέχουν τα μέλη μας στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11 π.μ. στην πλατεία Φανερωμένης Αιγίου.
  • 2. Εκφράζεται διά του παρόντος η έντονη αγανάκτηση και αντίθεσή μας σε κάθε μορφής ονομασία των Σκοπίων που να εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία”

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Γεν. Γραμματέας: ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ