Ο “ΠΕΛΟΠΑΣ” και πάλι στο ψηλότερο σκαλί

Μετα το τέλος του πανελλήνιου αγώνα τοξοβολίας νέων η ομάδα μας κάνοντας τον απολογισμό της  βγάνει αβίαστα ένα συμπέρασμα.

Το μέλλον της ελληνικής τοξοβολίας είναι εδώ !!!!

Το 2021 όπως και το 2020 ο ΑΣΤ ΠΕΛΟΠΑΣ ανεβαίνει και πάλι στο ψηλότερο σκαλί και συγκεκριμένα Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ μετα το πρωτάθλημα παίδων που κατέκτησε το 2020 πήρε και το πρωτάθλημα εφήβων συνθέτου τόξου το 2021 !

Επίσης η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ πρωταθλήτριά και αυτή στις Νεάνιδες  το 2020 κατέκτησε την 3η θεση στην κατηγορια νεων γυναικών μετα από έναν πολύ δυσκολο και απαιτητικό αγωνα !

Το νέο αίμα η ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα Νεανίδων  του 2021  στην κατηγορία  συνθέτου τόξου !

Η έκπληξη του αγώνα ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ μετα από καταπληκτική πορεία κατέκτησε τελικά την 9η θέση στο ολυμπιακό τόξο  Νεανίδων  αφού  ηττήθηκε με 6-5 στο SHOOT OFF  κρατώντας όμως την θέση της στην Α’ κατηγορία  και κάνοντας σχεδόν διπλό σκορ με νέο προσωπικό  ρεκόρ !

Τέλος η ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ αθλήτρια μας από την Αθήνα κατέκτησε την 15ηθέση στην κατηγορία νέων γυναικών μετα από έναν μέτριο αγώνα λόγω αγωνιστικής  απραξίας .

Τελος ένα μεγαλο ευχαριστω του Δ.Σ., στον ΔΗΜΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ που παραχωρεί  τις υπέροχες εγκαταστάσεις στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΧΑΙΑΣ  ετσι ώστε οι προπονησεις των αθλητων να γινονται στις καλυτερες συνθηκες !

Δημοσιεύτηκ