Ο Ντάμπο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και έρχεται στον «Απόλλωνα» μαζί με το αλληγορικό θρίλερ «Εμείς»

Ο μύθος του θρυλικού Ντάμπο ζωντανεύει από τον Τιμ Μπάρτον σε μια ταινία για τη σημασία του να είσαι διαφορετικός και έρχεται σε πρώτη παγκόσμια προβολή στον «Απόλλωνα» από την Πέμπτη 28 Μαρτίου, για να συνεπάρει μικρούς αλλά και μεγάλους! Μαζί του έρχεται το αλληγορικό και αινιγματικό θρίλερ «Εμείς» του Τζόρνταν Πιλ στο οποίο πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο.

 «Ντάμπο»

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν. Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Ηθοποιοί: Εύα Γκριν, Κόλιν Φάρελ, Άλαν Άρκιν, Μάικλ Κίτον, Ντάνι Ντε Βίτο, Λούσι Ντε Βίτο, Τζόζεφ Γκατ, Λαρς Άιντινγκερ, Μίχαελ Μπάφφερ

Διάρκεια: 112 λεπτά

«Εμείς»

Στην ταινία Εμείς πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο, μια γυναίκα που επιστρέφει στο παραλιακό παιδικό της σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, για ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι. Κυνηγημένη από ένα ανεξήγητο τραύμα από το παρελθόν της και βιώνοντας μια σειρά από μυστηριώδεις συμπτώσεις, η Αδελαΐδα (Λουπίτα Νιόνγκο) νιώθει την παράνοιά της να φτάνει σε ανησυχητικά επίπεδα καθώς όλο και περισσότερο αισθάνεται και πιστεύει ότι κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της. Αφού έχουν περάσει μια τεταμένη ημέρα στην παραλία με τους φίλους τους, τους Τάιλερς (Ελίζαμπεθ Μος, Τιμ Χάιντεκερ, Κάλι Σέλντον, Νοέλ Σέλντον), η Αδελαΐδα και η οικογένειά της επιστρέφουν στο σπίτι τους. Όταν πέφτει το σκοτάδι, οι Γουίλσον ανακαλύπτουν τις μορφές τεσσάρων ανθρώπων όπως στέκονται ασυνήθιστα στο δρόμο. Η ταινία Εμείς ρίχνει μια συμπαθητική αμερικανική οικογένεια ενάντια στον πιο τρομακτικό αντίπαλο: τον εαυτό της.

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρόε, Στίβεν Ρία, Πάρκερ Σόγιερς, Κολμ Φιόρε

Διάρκεια: 97 λεπτά

 

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη  28/3 έως Τετάρτη 4/3:

  • «Ντάμπο» – μεταγλωττισμένο , καθημερινά στις 17:00,
  • «Ντάμπο» – υποτιτλισμένο ,καθημερινά στις 19:15
  • «Εμείς», καθημερινά στις 21:30