Ο Ευάγγελος Νταβαντζής στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Ονομάζομαι Νταβαντζής Χ. Ευάγγελος. Ζώ στην Ροδοδάφνη, την έδρα του πρώην Δήμου Συμπολιτείας. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι πολυποίκιλη. Έχω διατελέσει ταμίας στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και συνεργάτης των  Βουλευτών  Αχαΐας κ. Νατάσσας Ράγιου και του κ. Θανάση Νταβλούρου. Είμαι ταμίας 15συναπτά έτη στο Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Αιγίου και  Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου. Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος και Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας. Ήμουν  δύο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αιγιαλείας .

Μια φράση του George Santayana που λέει:  Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει, ήταν η εναρκτήρια σκέψη μου για το τι έπρεπε να κάνω στις προσεχείς εκλογές. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο τόπος μας αγγίζει το απόλυτο μηδέν. Χωρίς όραμα, προοπτική και έργα βουλιάζει καθημερινά. Σε όλο αυτό έχουμε χρέος όλοι μας να κινητοποιηθούμε. Όσοι ζούμε στον πρώην Δήμο Συμπολιτείας είχαμε την τύχη να δούμε από κοντά τον τόπο μας να αλλάζει. Δήμος καθαρός με ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς για μας και τους επισκέπτες. Υπεύθυνος για αυτά ήταν ο τότε Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος. Απόφαση μου σε αυτές τις εκλογές είναι να τον στηρίξω και να είμαι στη διάθεση της παράταξης   <<αιγιάλεια τώρα>>.

Τον ευχαριστώ που άκουσε τον προβληματισμό μου και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Με το Δημήτρη  Καλογερόπουλο μας συνδέουν δύο βασικοί άξονες: η εργατικότητα και η αγάπη για τον τόπο μας.Ο