Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας ζητά από την τοπική ΕΛ.ΑΣ να αυξήσει τις περιπολίες στα σημεία όλης της Αιγιάλειας που βρίσκονται κλειστά καταστήματα

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή,  ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο που τουλάχιστον το 80% του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας αναστέλλει την λειτουργία και κλείνει τις επιχειρήσεις του λόγο του φονικού ιού. Η παύση λειτουργίας της αγοράς αυξάνει τον κίνδυνο εξαιτίας της ερήμωσης των δρόμων και την ελαχιστοποίησης της οικονομικής δραστηριότητας και συναλλαγών.

Ζητάμε  να γίνονται  περιπολίες επί εικοσιτετραώρου βάσεως, έτσι ώστε να αποτραπούν περιστατικά κλοπών, φθοράς περιουσίας και βανδαλισμών και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Εμπόρους και τους ιδιοκτήτες! Έτσι πέρα από τον  κίνδυνο για τον κορωνοϊό και τις δυσβάσταχτες τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες να μην έχουν να αντιμετωπίσουν και τον κίνδυνο για τις περιούσιες τους. Ήδη η αγορά έχει δοκιμαστεί πολύ από τέτοια κρούσματα ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν εκλείψει.

Εμείς ως μάχιμοι Έμποροι και άνθρωποι της αγοράς, συναισθανόμενοι τον επερχόμενο κίνδυνο αφουγκραζόμενοι τις φωνές αγωνίας των συναδέλφων, ζητάμε από την τοπική ΕΛ.ΑΣ να αυξήσει τις περιπολίες στα σημεία όλης της Αιγιάλειας που βρίσκονται κλειστά καταστήματα.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας θα είναι πάντα δίπλα στα δίκαια αιτήματα των Εμπόρων μελών του και θα πιέζει για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως η τοπική ΕΛΑΣ θα πράξει τα δέοντα!

Ζητούμε συνάντηση ώστε πέρα από ηλεκτρονική μορφή να σας παραδώσουμε δια χειρός το έγγραφο και να σας παραθέσουμε και άλλα προβλήματα της μεγάλης Εμπορικής μας κοινότητας.