Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μαζί με τη Βασιλική Ψυχράμη

Εδώ και πολλά χρόνια αισθάνομαι ότι με έχουν εκπαιδεύσει να είμαι ηττοπαθής και αμέτοχος στα κοινά Δεν εξηγείται αλλιώς αφού δεν μπορεί να έχουν συμβεί τόσα πολλά σ’ αυτό το Δήμο  και να έχει φτάσει σε τόσο θλιβερά επίπεδα, τόσο στους τομείς που αφορούν άμεσα την καθημερινότητά μας π.χ. ποιότητα ζωής, καθαριότητα όσο και σε σχέση με τους άλλους Δήμους, οι οποίοι αναπτύσσονται ραγδαία.

Πολλοί από εσάς έχετε αναρωτηθεί: «τί είναι αυτό που μας τραβά συνέχεια πίσω στην ανάπτυξη; Τι είναι αυτό που μας ταλαιπωρεί καθημερινά και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε;»

Εμείς είμαστε που ταλαιπωρούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Στο τέλος της ημέρας είμαστε εμείς αυτοί που θα καθορίσουν το αύριο.

Το δικαίωμα να μας ωθούν να ζούμε ξανά και ξανά την ίδια δυσάρεστη κατάσταση το έχουμε δώσει εμείς. Εμείς είμαστε έρμαια αυτών που τόσα χρόνια μας εμπαίζουν, αφού ακόμα τους επιτρέπουμε να μας φοβίζουν, να μας εκβιάζουν να μας πλησιάζουν ευθαρσώς, είτε διαμέσου του  συγγενή μας, του φίλου μας,  του συνεργάτη μας και τελικά να μας πείθουν. Να μας πείθουν, πότε ότι είναι πλέον ώρα για δουλειά (γιατί πριν τι έκαναν;), πότε ότι θα έρθει το αύριο στην Αιγιάλεια, το οποίο όμως  δεν έρχεται ποτέ.

Για την Αιγιάλεια του χτες πότε και ποιος θα μας δώσει εξηγήσεις και γιατί να τους δώσουμε ακόμη μία ευκαιρία;

Τελικά θα πιστέψω ότι μας αρέσει αυτή η κατάσταση, μας αρέσει όλοι αυτοί να αλλάζουν ρόλους στις εκλογές και να πλασάρονται ως κάτι νέο κάτι ιδανικό.

Ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος, ήρθε η ώρα να δούμε ξεκάθαρα ποιος έκανε έργο και ποιος κοίταξε πραγματικά την δουλειά του,  την δουλειά που του δώσαμε εμείς με την ψήφο μας.

Αυτή είναι η Βασιλική Ψυχράμη, η οποία σ’ όλη την αυτοδιοικητική της πορεία έδειξε με το έργο της ότι έκανε την δουλειά που της ανέθεταν κάθε φορά από κάθε πόστο. Γι’ αυτό το λόγο συμπορεύομαι και εγώ στο πλάι της, στο πλάι όλων των νέων, άφθαρτων ανθρώπων που συμπορεύονται με τον συνδυασμό ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ γιατί αυτήν την φορά δεν θέλω μετά τις εκλογές να αναρωτηθώ ξανά γιατί δεν μπορούν να συμβούν και καλά πράγματα σ’ αυτόν τον Δήμο.

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος έχει γεννηθεί στο Κούμαρη Αιγίου και είναι γονέας δύο (2) παιδιών. Είναι υπάλληλος του ΙΚΑ Αιγίου.