Ο Δήμαρχος Ωρωπού στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Αιγίου

Τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Αιγίου επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης ,μαζί με κλιμάκιο που αποτελείτο από Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής του, καθώς και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ωρωπού.

Στο Βιολογικό Καθαρισμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο Αντιδήμαρχος ΄Εργων κ. Δημήτρης Φιλιππάτος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ κ. Πάνος Παναγόπουλος.

Την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι επισκέπτες.

Στη συνέχεια προχώρησαν στο κτίριο όπου θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε στην ιστορία δημιουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και μεταξύ άλλων τόνισε: «Πριν την δημιουργία του Βιολογικού υπήρχε τρομερό πρόβλημα ρύπανσης των ακτών σε όλο τον δήμο. Τώρα έχουμε γαλάζιες σημαίες». Αναφέρθηκε και στα άμεσα σχέδια του Δήμου για την επέκταση του Βιολογικού και τη σύνδεση ολόκληρου του Δήμου Αιγιάλειας σε αυτόν.

«Η αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού κόστισε 10 εκ.€ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 98% της ολοκλήρωσής του και μαζί με την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης του διευρυμένου Δήμου, θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για όλη την παραλιακή Αιγιάλεια» .

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ