Ο Γιώργος Περπής υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη”

“ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ!” υποστηρίζει ο πρώην Δήμαρχος Αιγίου κ. Γιώργος Περπής, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του ως βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη”. Ο κ. Περπής αναφέρει:

-“Μου έγινε η τιμητική πρόταση να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο  Αχαΐας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη  για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές . Με σεβασμό στην πρόταση και με υπευθυνότητα στην απόφαση μου την αποδέχθηκα , κρίνοντας ότι αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνάει η χώρα μας , είναι απαραίτητες στην πρώτη γραμμή , οι όποιες δυνάμεις του καθένα μας .

Η καταδυνάστευση του λαού μας εδώ και δεκαετίες από το ολιγαρχικό κεφάλαιο και η κυριαρχία της χώρας μας από τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις την τελευταία δεκαπενταετία , μας οδήγησαν στην απόλυτη φτώχεια , στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας , στην αποστέρηση της κοινωνικής μας αξιοπρέπειας και ακόμα χειρότερα στην αποδυνάμωση της ελπίδας και του οράματος για ένα αξιοπρεπές μέλλον .

Μόνο η συμμαχία των συνεπών , προοδευτικών , αριστερών , ριζοσπαστικών δυνάμεων μπορεί να φέρει την ανατροπή της χρόνιας εκμετάλλευσης και την ρήξη με την αθλιότητα που βιώνουμε …

Και σε αυτόν τον αγώνα , η συστράτευση όλων  μας είναι πιο αναγκαία από ποτέ “!