Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου στηρίζει την πορεία Πάτρα – Αθήνα για την ανεργία

 

Οι μικρομεσαίοι αγρότες έχουμε στο συγγενικό μας περιβάλλον, στις οικογένειες μας από έναν ή και περισσότερους άνεργους αφού η πολιτική της ΚΑΠ μας ξεκληρίζει και μέλη της οικογένειας μας είναι υποχρεωμένα να αναζητούν μεροκάματο, που με μεγάλη δυσκολία το βρίσκουν ή μόνο εποχιακά.

Στηρίζουμε συνεπώς και συμμετέχουμε στους αγώνες που διεκδικούν δουλειά για όλους με δικαιώματα και στήριξη των ανέργων και των οικογενειών τους .

Η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ xαιρετίζει την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας για πραγματοποίηση πορείας ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ προκειμένου να αναδειχθεί το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και η ανάγκη για μέτρα στήριξης των ανέργων από την Κυβέρνηση και το κράτος.

Αποφασίζουμε να συμμετέχουμε σ΄ αυτήν και καλούμε όλους τους συνάδελφους μικρομεσαίους αγρότες να δηλώσουν συμμετοχή είτε σ΄ εμάς στα τηλέφωνα 6974430847 και 6978381424 ή απ’ ευθείας στο Δήμο της Πάτρας στο τηλέφωνο 15190 ή στο email poreiaanergia@gmail.com.

Διεκδικούμε:

  1. Δουλειά για όλους με δικαιώματα
  2. Να μην ισχύσουν τα μέτρα που προτείνει η Κυβέρνηση με την ΕΕ και το ΔΝΤ ώστε να μπορούμε να εργαζόμαστε και να συνεχίσουμε να παράγουμε. Να μην πάμε άνεργοι στις πόλεις .
  3. Επίδομα ανεργίας για όσο διάστημα είναι κάποιος άνεργος
  4. Ο χρόνος της ανεργίας να μετριέται ως συντάξιμος
  5. Κανένας πλειστηριασμός σε σπίτι άνεργου
  6. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τον ίδιο και την οικογένεια του
  7. Να μην κόβεται το φως, το νερό ή το τηλέφωνο στην οικογένεια του άνεργου

 

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ