Ομάδα Παίδων Π.Γ.Σ.: Εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ομάδα Παίδων (Κ15) του Παναιγιαλείου, καθώς στο γήπεδο Τέμενης γνώρισε σήμερα το πρωί την ήττα με 2-0 από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, στο ματς που «άνοιξε» την αυλαία τού πρωταθλήματος, το οποίο διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν το «μηδέν» στις εστίες τους και με αντεπιθέσεις να επιχειρούν να ανοίξουν το σκορ. Κάτι που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και άλλο ένα στην αρχή τού δεύτερου εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντίστοιχα στιγμιαία λάθη τής «μελανόλευκης» άμυνας, καταφέρνοντας να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, οι «μικροί» τού Χρήστου Παρασκευόπουλου δεν παράτησαν σε καμιά στιγμή το παιχνίδι, το οποίο ίσως και να είχε διαφορετική εξέλιξη εάν δεν έλειπαν (δικαιολογημένα) τέσσερις βασικοί παίκτες.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βαγενάς, Θ. Μήτσης, Κόλα, Κορόνα, Μινέλης, Αγγελόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρόπουλος, Κεφαλονίτης, Ροδόπουλος, Νανάκος (στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αϊντίν, Β. Μήτσης, Ανδριόπουλος, Λούμσι, Γκίνι)