Ομάδα Παίδων (Κ15): «Ζευγάρωσε» τις νίκες της (5-0 τον Αετό Ρίου)

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα το πρωί η Ομάδα Παίδων (Κ15) του Παναιγιαλείου, που κέρδισε άνετα 5-0 τον Αετό Ρίου στο γήπεδο Δημητρόπουλου.

Οι «μικροί» του Χρήστου Παρασκευόπουλου μπήκαν… φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και στα δέκα πρώτα λεπτά ευτύχησαν να προηγηθούν 2-0 με γκολ του Κεφαλλονίτη στο 5΄ και του Ροδόπουλου στο 9΄. Από κει και πέρα τα πράγματα απλούστευσαν για τους «μελανόλευκους», που πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος «κλείδωσαν» τη νίκη, πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Χαραλαμπόπουλο στο 36΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Παρασκευόπουλος έκανε 9 (!) αλλαγές, ωστόσο η ομάδα συνέχισε να είναι ανταγωνιστική και άκρως ποιοτική, με αποτέλεσμα να επιτευχθούν άλλα δύο γκολ (Χαραλαμπόπουλος στο 49΄ και Αϊντίν με πέναλτι στο 68΄).

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν, όπως δείχνει και το σκορ, σε παθητικό ρόλο, χωρίς να απειλήσουν ούτε μια φορά την «μελανόλευκη» εστία.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βαγενάς, Θ. Μήτσης, Μινέλης, Κόλα, Βλάχος, Κορόνα, Χαραλαμπόπουλος, Αγγελόπουλος, Ροδόπουλος, Σπυρόπουλος, Κεφαλλονίτης (στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νανάκος, Αϊντίν. Βαγ. Μήτσης, Γιαννόπουλος, Κουτρόπουλος, Λούμσι, Τσάμης, Γκίνι και Ανδριόπουλος)