Οι «μελανόλευκοι» σήμερα πήγαν… σχολείο!

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού τίμησε σήμερα (για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά) ο Παναιγιάλειος, αφού εκπρόσωποί του επισκέφθηκαν όλα τα δημοτικά σχολεία από το Διακοπτό μέχρι και τον Ερινεό για να «περάσουν» μηνύματα συνεργασίας, συμμετοχής, προσπάθειας και προσωπικής υπέρβασης.

Το μήνυμα της σημερινής ημέρας ήταν «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον μου», με τους «μελανόλευκους» να χωρίζονται σε τέσσερις… ομάδες (επικεφαλής ο γενικός αρχηγός Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο βοηθός προπονητή Αλέξης Σπυρόπουλος, ο γραμματέας της ΠΑΕ Γιώργος Πιέρρος και ο Μάριος Βαλαβάνης, ο οποίος είχε και το γενικό συντονισμό τής σημερινής δράσης) με στόχο να «μεταλαμπαδεύσουν» στους μαθητές και τις μαθήτριες το αθλητικό ιδεώδες.

Σε αυτήν τους την προσπάθεια είχαν τη συμπαράσταση των κατά τόπους διευθυντών και εκπαιδευτικών, που χωρίς δεύτερη σκέψη άνοιξαν τις πόρτες των σχολικών συγκροτημάτων για να υποδεχτούν τον μεγαλύτερο «πρεσβευτή» τής Αιγιάλειας στην Ελλάδα και όχι μόνο! Τον ιστορικό Παναιγιάλειο, οι άνθρωποι του οποίου για ακόμα μια φορά προέβησαν σε μια αξιέπαινη πράξη, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως ο λεγόμενος «βασιλιάς των σπορ» είναι πολιτισμός, είναι τρόπος ζωής!

Σε όλα ανεξαιρέτως τα σχολεία έγινε ο απόλυτος «χαμός», καθώς οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να παίξουν «διπλό» με τους παίκτες τής ομάδας μας, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που τους ζητούσαν ακόμα και αυτόγραφα, τα οποία «μοίραζαν» απλόχερα!