Οι «μελανόλευκοι» σήμερα πήγαν… ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.!

Το Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης», εκεί όπου υλοποιούνται αυτόν τον καιρό προγράμματα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών της Αιγιάλειας και των καλοκαιρινών επισκεπτών της, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από 50 περίπου παιδάκια, τα οποία συμμετέχουν στα ειδικά αυτά προγράμματα, που υλοποιεί για πρώτη φορά φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στο παιδί και το γονιό.

Οι μικροί μας φίλοι, υπό την επίβλεψη της «κυρίας» τους Μαργαρίτας Γούτου, «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τους παίκτες μας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ στο τέλος τα αγόρια έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους «μελανόλευκους» στον περιβάλλοντα χώρο!

Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» έδωσε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάριος Βαλαβάνης, ο οποίος με την τρομπέτα του έδωσε άλλο «χρώμα» (μα και… ήχο!) στη σημερινή επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, με την ιαχή «Παναιγιάλειος» να δονεί την ατμόσφαιρα, τόσο εντός όσο και εκτός του κτηρίου!