«Οι Ευχούληδες-Trolls» και «Το κορίτσι του τρένου» στον «Απόλλωνα»

Με δύο ταινίες για όλη την οικογένεια, πάντα με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα» στο Αίγιο. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 3 έως την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, θα προβάλλονται: Στην απογευματινή προβολή 6.15-8.00 σε πρώτη προβολή η παιδική ταινία «Οι Ευχούληδες-Trolls» και στις βραδινές προβολές 8.00-10.00 και 10.00-12.00 η ταινία μυστηρίου «Το κορίτσι του τρένου», βασισμένη στο ομώνυμο best seller.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

  • cinema-trolls«Οι Ευχούληδες» (Trolls), Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ, ώρα 6.15-8.00

Τα ξωτικά κουκλάκια, η υπεραισιόδοξη Πόπι και ο γκρινιάρης Κλωνάρης, ξεκινούν από κοινού έναν αγώνα για να σώσουν οικογένεια και φίλους, όταν οι κακοί Μπόργκαν εισβάλλουν στο χωριό τους. Αντίθετοι χαρακτήρες, οι δυο ευχούληδες τα τσουγκρίζουν λίγο μεταξύ τους στην πορεία, που είναι στρωμένη με απειλητικά περίεργα πλάσματα και … κεκάκια, χρυσόσκονη, τσουλήθρες, πατίνια και λουλούδια που χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ, Γουόλτ Ντορν

Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

  • «Το κορίτσι του τρένου» (The girl on the train), ώρες 8.00-10.00 και 10.00-12.00

Η ιστορία της χωρισμένης και αλκοολικής Ρέιτσελ, που μαθαίνει πως μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα την οποία βλέπει κάθε μέρα από τρένο της, αγνοείται. Πρόκειται για την νταντά της νέας οικογένειας του πρώην άντρα της, την οποία είχε δει λίγες ημέρες νωρίτερα αγκαλιά με κάποιον που δεν ήταν ο σύζυγός της. Αποφασίζει να μάθει την αλήθεια, μπλέκοντας σ’ ένα ζωντανό εφιάλτη.

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ

Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Χέιλι Μπένετ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζάστιν Θέρου.

 

Λόγω της έναρξης της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου την ερχόμενη Δευτέρα, το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου “Απόλλωνα” αλλάζει μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα. Έτσι, ειδικά και μόνο για τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα προβολών θα έχει ως εξής: 5.45-7.30 “Ευχούληδες-Trolls”, 7.30-9.30 “Το κορίτσι του τρένου”, 9.30-11.30 “Μανταρίνια” (Κινηματογραφική Λέσχη). Τις υπόλοιπες μέρες το πρόγραμμα παραμένει όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.