Ξεκινούν οι ακαδημίες στο «Σεριφάτο» – ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Δωρεάν η άθληση των παιδιών – Παλεύω για τον αθλητισμό και δεν κάνω «μπίζνες» με αυτόν, έχω δική μου επιχείρηση»

Τη δική της ιστορία έχει γράψει η οµάδα χάντµπολ «ΣΕΡΙΦΑΤΟ» στα τοπικά αθλητικά δρώµενα και όχι µόνο. Ο Πρόεδρος της οµάδας κ. Κωστής Παπασταύρου ανέβασε στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής την τοπική οµάδα, αφοσιώθηκε σώµα και ψυχή σε αυτόν τον σκοπό και κατάφερε. Ωστόσο παρότι χορηγοί αρχικά θέλησαν να στηρίξουν την οµάδα, στη συνέχεια αυτό δεν έγινε πράξη και ο Πρόεδρος επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ταλέντων και καλών αθλητών µέσα από τις ακαδηµίες όπου οι αλθλητές όπου και να έχουν παίξει έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο η ανδρική, όσο και η γυναικεία και η παιδκή οµάδα.

Φέτος ο Πρόεδρος απευθύνει κάλεσµα – πρόσκληση σε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και να γνωρίσουν το χάντµπολ και µεταξύ άλλων αναφέρει:

– «Αγαπητοί γονείς των “παιδιών” µας των Ακαδηµιών. Λαµβάνοντας υπ΄όψιν τις πολύ δύσκολες στιγµές που περνά το κάθε Ελληνικό σπίτι την σήµερον ηµέρα, για σκληρό αγώνα επιβίωσης, τις φιλότιµες προσπάθειες που κάνετε για την άθληση των παιδιών σας (ευτυχώς µε σωστό προπονητικό team), την αγάπη και την εµπιστοσύνη που µας έχετε δείξει στα πρόσωπα όλων εµάς που απαρτίζουµε το συµβούλιο της οµάδας χάντµπολ Αιγίου Α.Λ.Κ. “ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ” και για άλλα πολλά ακόµα, αποφάσισα µε δίκη µου ευθύνη και πρωτοβουλία, για την νέα αθλητική σεζόν 2018-2019 να µην καταβληθούν µηνιαία δίδακτρα για την άθληση των παιδιών σας, αλλά µόνο όποιος θέλει  προαιρετικά.

Όσα χρήµατα θα µαζευτούν σε έναν κοινό “κουµπάρα” θα διατεθούν για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν, ώστε όλοι οι αθλητές από τα µίνι µέχρι και τους έφηβους να συµµετέχουµε σε µεγάλα τουρνουά είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Μακάρι και άλλοι γονείς να µας φέρουν τα παιδιά τους στις ακαδηµίες µας να µπορέσουµε και εµείς να αναδείξουµε τους δικούς µας πρωταθλητές στο χάντµπολ, όχι µόνο στην περιοχή µας αλλά και σ΄όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα έχουµε σύντοµα και µία συνάντηση στο νέο µας επανδρωµένο γραφείο για να µιλήσουµε και να αποφασίσουµε όλοι µαζί και ενωµένοι για το κάλο αθλητικό και άξιο µέλλον των “παιδιών”µας! Απλά να ξέρετε ότι: παλεύω για τον αθλητισµό και δεν κάνω “µπίζνες” µε αυτόν. Έχω δική µου επιχείρηση στην Ασ. Φωτήλα 16 στο Αίγιο και σε άλλα σηµεία της Ελλάδος που µπορώ να κάνω µπίζνες. Καλή νέα αθλητική χρονιά».

 

Aπό την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”