Νέα χρονιά, νέα εποχή για τον Παναιγιάλειο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση του Παναιγιαλείου μαζί με το νομικό και εκπρόσωπο του κ. Μοχαμέντ Μορσεντί Δημήτρη Ανδριόπουλο, σχετικά με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναιγιάλειος από το νέο επενδυτή.

Αρχικά ο κ. Αντώνης Ρέλλας, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και στην τακτοποίηση όλων των οικονομικών και νομικών εκκρεμοτήτων που παρέλαβε όταν αυτός ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας. Μεταξύ άλλων είπε:

  • «Τα τρία χρόνια που ήμουν στο «τιμόνι» της ομάδας δεν ήμουν μόνος μου. Είχα πολύ καλούς συνεργάτες, τόσο στην ΠΑΕ όσο και στον Ερασιτέχνη. Σε κάθε συμβούλιο ήμασταν όλοι εκεί. Το όλο εγχείρημα που συνέβη τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την εξεύρεση του επενδυτή, ήταν καθαρά θέμα συμπτώσεων και σωστoύ τάιμινγκ των ανθρώπων που βρέθηκαν από κοντά.

Ξεκίνησε από την επαφή του κ. Χρήστου Μαστροκυριάκου, ο οποίος βρέθηκε τυχαία με το φίλο του και πρώην συμπαίκτη του Δημήτρη Ανδριόπουλο σε μια ταβέρνα στα Σελιανίτικα. Στη συζήτηση που είχαν μεταξύ τους εκφράστηκε η επιθυμία για αναζήτηση νέου επενδυτή για τον Παναιγιάλειο.

Λόγω της ιδιότητάς του ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος του κ. Μοχαμέντ Μορσεντί και παράλληλα η σύντροφός του Μελίνα Μπιλίρη Σύμβουλος Επενδύσεων του Αιγύπτιου επιχειρηματία, με έφεραν σε επαφή και κατόπιν βρέθηκε και με το Δήμαρχο Αιγιάλειας.

Στη συνέχεια έγινε έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ στο λογιστικό γραφείο του κ. Παπαχριστόπουλου, από οικονομικούς συμβούλους του επιχειρηματία. Όπως είπαν και οι ίδιοι είναι πολύ σπάνια τέτοια τάξη στα οικονομικά στοιχεία όχι απλά μιας ΠΑΕ, αλλά μιας εταιρείας Α.Ε.”

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: “Η ομάδα έχει επαγγελματικό προσανατολισμό σε όλα τα επίπεδα”

Ο νομικός σύμβουλος του Αιγύπτιου Επιχειρηματία παίρνοντας το λόγο ανέφερε:

  • “Μια νέα ομάδα, μια νέα προσπάθεια. Η ομάδα έχει επαγγελματικό προσανατολισμό σε όλα τα επίπεδα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερους χορηγούς, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος μιας και ο κ Μοχαμέντ Μορσεντί έχει πρόσβαση σε πολλές εταιρείες του εξωτερικού.

Η ομάδα πρέπει να έχει “παρών”, αλλά και μέλλον. Αυτό που είδαμε είναι μια ΠΑΕ νοικοκυρεμένη οικονομικά και αυτό ήταν το μεγάλο της υπέρ. Η θέληση του προπονητή, του επενδυτή και του κ. Ρέλλα, είναι να υπάρχουν οι απαραίτητες ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα ώστε να υπάρξει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και μια συνέχεια.

Σας θέλουμε όλους αρωγούς στην προσπάθειά μας τη νέα αυτή χρονιά, τόσο τον κόσμο όσο και τους δημοσιογράφους. Η διοίκηση θα παραμείνει η ίδια μιας και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Ρέλλα με μόνη προσθήκη εμένα ως Αντιπρόεδρο της ομάδας”.

Στη συνέχεια έγινε από τον κ. Ρέλλα η παρουσίαση του νέου προπονητή του Π.Γ.Σ. του κ. Τζαναβάρα.

 

ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ: “Ο στόχος μας είναι να οργανώσουμε την ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα”

tzanavaras 2015Ο νέος προπονητής του Παναιγιαλείου κ. Τζαναβάρας μεταξύ άλλων είπε:

  • “Χαίρομαι που είμαι για δεύτερη φορά στον Παναιγιάλειο. Οι συνθήκες τότε ήταν διαφορετικές από τις τωρινές. Τώρα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη και μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Όλο το τεχνικό τιμ είναι αξιόλογο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ο στόχος μας είναι να οργανώσουμε την ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ