Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας η Μαρία Ιατροπούλου

Η δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Ιατροπούλου είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου που ανακοινώθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από την  παραίτηση από τη θέση του προέδρου του κ. Βασίλη Γ. Χριστόπουλου.

Ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η κα Ιατροπούλου, είναι ένα από τα φωτεινά παραδείγματα πολιτικής ωριμότητας και στάσης. Μιλάει λίγο, συνεισφέρει πολύ και είναι ένα πρόσωπο που αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δημοτικό Συμβούλιο. Την εκτίμησή μου την ήξερε ανέκαθεν και την κατέκτησε. Σε αυτό το πλαίσιο, εκτιμώντας την προσωπικότητά της και την εμπειρία της στα θέματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, της πρότεινα τη θέση της προέδρου και είναι χαρά μου που δέχθηκε. Ευχαριστώ θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Βασίλη Χριστόπουλο για την εξαιρετική δουλειά που έχει ήδη κάνει και για τους δρόμους που έχει ανοίξει ώστε το μέλλον να είναι ιδιαίτερα ευοίωνο για το παραλιακό μέτωπο της πόλης»

Από πλευράς της η κα Ιατροπούλου τονίζει: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την τόσο τιμητική του πρόταση να αναλάβω ένα δύσκολο και νευραλγικό πόστο και παράλληλα ευχαριστώ και τιμώ τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Χριστόπουλο για την αμέριστη βοήθειά του. Η πρόταση του δημάρχου έρχεται στο πλαίσιο της γνώσης που έχει ο ίδιος για την προσωπική μου εμπειρία για τα θέματα του λιμανιού και τη διαχείριση των θεμάτων του Λιμενικού Ταμείου και στο πλαίσιο της διεύρυνσης και συνεργασίας που κάνει η δημοτική αρχή, διαθέτοντας πάνω από όλα ευρύ πνεύμα. Μετά από πολύχρονη συνεργασία ως επαγγελματίας νομικός με το Λιμενικό Ταμείο ήδη από τα τέλη της δεκαετίας ’90, έχω άποψη για το πώς θα αναδειχθεί η περιοχή μας από το ουσιαστικό κέντρο βάρους της πόλης που είναι η παραλιακή ζώνη.  Σε λίγο καιρό, μέσω του master plan που θα εφαρμοστεί και με την επαναλειτουργία του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής, θα μιλάμε πραγματικά για μια άλλη πόλη, με ουσιαστική κοινωνική και τουριστική πρόοδο».