Νέα κρεβάτια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η  αντικατάσταση 568 κρεβατιών και η προμήθεια επιπλέον εξοπλισμού(φορεία, αμαξίδια, εξεταστικές κλίνες κ.α.) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο κ. Κατσιφάρας, μετά την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνου Καρπέτα,  υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια εξασφαλίζει χρηματοδότηση 1,1 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να καλυφθούν ανάγκες και κενά που σήμερα καθιστούν προβληματική την νοσηλεία των ασθενών σ’ ένα Νοσοκομείο που υπηρετεί τις ανάγκες του συνόλου της Δυτικής Ελλάδος.

«Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια, δεν προσπερνάμε την δημόσια Υγεία στην λογική ότι είναι κάτι μακριά από τον στενό πυρήνα των αρμοδιοτήτων μας. Είμαστε διαρκώς παρόντες ώστε, όπου και όπως μπορούμε, να παρεμβαίνουμε, με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών. Ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Επίσης, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε η πρόταση χρηματοδότησης του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας  με 20.000 ευρώ για την προμήθεια ανταλλακτικών και τις επισκευές ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που αντιμετωπίζουν προβλήματα βλαβών.